Po víkende a prvom pracovnom dni som prišiel domov, vybavil a opatril domov, a večer relax pri obľúbených sieťach ( ) a narazil som na tento thread. Tiež som zostal trošku zhrozený. Ale tak no čo, toto presne mali napísať už chlapci už pred mnou. Ja som iba zástup, a reagoval som hneď ako to bolo možné. Síce neskoro, ale aspoň vieš, čo tomu prípadne je a prečo to nejde. Zas, ak ti to pomôže, tak aj mne doma stoja rôzne nevyužité kombinácie pamätí, ktoré nechcú z rôznych dôvodov spolupracovať.joeyinteldualcore napísal:no diky, ze pises az teraz ..
uz mam ramky kupene .. normalne mi prislo az zle
Veľa šťastia počas prípadného vracania tovaru. Ak si teda kúpil nejaké 4x 2GB moduly, tak kombinácia dvoch 2GB do každej série (žltých slotov napríklad) by mala bez problémov fungovať, takže v konečnom dôsledku si polepšíš o 50%. Dobré by bolo, ak by si mal v domácnosti ešte nejaký ďalší prístroj s DDR2 pamäťami. Tam by si následne moduly mohol použiť.
Je to lesk a sláva tak, i dnes, veľmi obľúbených vstupných čipsetov a lacných pamätí. I dnes je trendom odporúčať a kupovať lacnejšie a vstupné čipsety (napr. H81), ktoré sú podobne ochudobnené, alebo majú iba 2 sloty. Ak majú 4, tak podpora a limity zostávajú nezmenené. Aby som zas iba stále nehanil tieto dosky, mali nesmiernu výhodu v tom (ako tvoja Asuska), že ak napríklad predtým užívateľ vlastnil dajme tomu dve DDR2 256MB z predošlých čias, tak v tej dobe kúpil následne iba dve 1024MB a bez problémov na 32bit systéme lietal na 2560MB operačných pamätí. Toto je však už iná téma.