fakt uzastne videa
prve Shadow of Mordor vo 4K DSR ktory ma tak hroznu optimalizaciu ze sa netreba cudovat, tvorcovia to sami vedia a snazia sa to kazdym patchom zlepsit
druhe video este lepsie ani riadny popis a rozlisenie vo vecsine hier 1920x1200 s resolution scale nad 100% alebo Battlefield 4 dokonca rozlisenie znova upscalnute na 3840x2400 a k tomu este resolution scale 115%
jedine co v tom druhom videu moze zarazit je sekanie v Dying Light len tiez zaujmave ze mu to seka pri vyuziti VRAM pod 3300MB
upscalovat rozlisenie cez DSR proste nema zmysel, rozdiel v texturach sa neda spozorovat pokial clovek nenalepi ksicht na monitor
EDIT: https://www.youtube.com/watch?v=nZM16_cHxbw
GK R9 280 vs GTX960
Re: GK R9 280 vs GTX960
Nechaj ho tak on to nechce pochopit ocividne sa stavim ze ten typek nema anilen SSD ved preboha - snad dam na profikov napr z tomshw kde mam pekne celu zostavu popisanu, test robi clovek ktory vie co robi, ako na dake random GTX 970 3.5 GB Benchmark video s 500 view ale ved nech si kazdy veri comu chce. X krat som radil 970, X krat len spokojnost.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 25. Sep, 2013, 12:05
Broslo ocividne kto to nevie a ani nechce pochopit si ty a dalsie individuum, tak isto ako si pred nedavnom tvrdil ake uzastne a nesmrtelne je AMD apu. Mordor nieje vobec zle optimalizovana hra.
A co ze je to cez DSR? Vidis ako to pada na hubu zatial co plna 4gb karta si bez prepadov fici dalej? Si myslis ze hw narocnost ostane navzdy rovnaka alebo bude klesat?
A co ze je to cez DSR? Vidis ako to pada na hubu zatial co plna 4gb karta si bez prepadov fici dalej? Si myslis ze hw narocnost ostane navzdy rovnaka alebo bude klesat?
Naposledy upravil/-a Asnod v So 21. Feb, 2015, 12:29, upravené celkom 1 krát.
Na nezmyselne komenty miestnych intelektualov nereagujem.
No comment k obom konstatovaniam. Ak mas daky problem s mojou osobou nech sa paci ss tu to lockujem pretoze sa tu zasa len flamuje a ignoruju sa fakty. Mas vobrec doma 970?