No, u mna zatial ziadna slava (asi to bude z tych horsich kuskov). Procak bezi v doske Asrock B85M Pro4 a chladene boxom.
Zatial som na 4GHz pri 1,18V a mx teploty +/- 70°C. Vyssie s frekvenciou nejdem, toto bude do tej zostavy uplne postacujuce. Dufal som ale, ze to da pri trochu nizsich voltoch... A to este ani tych 1,18V nemam na 100% otestovanych, i ked zatial to vyzera dobre.
Nastavenie som dal presne ako Kyselinka (ved rovnaka doska), samozrejme s tou inou fq a voltami + cache fq a jej volty som nechal na auto. Mam nechat aj tu load line kalibraciu vypnutu, ako ma on??
Mam ale dva problemy...
1. Ani za boha mi nejde spustit IBT...dam spustit (to je jedno pri akom nastaveni) a hned vyhodi hentu hlasku ako by to bolo nestabilne, pritom ten test sa este ani nestihol spustit. Tie MB v nastaveniach IBT si nevsimajte, akurat mi bezal na pozadi OCCT Linpack (cez pol hodinu a vsetko OK), tak som len pre ukazku narychlo odfotil.

Aj Lynx vpohode zbehol, aj klasicky test v OCCT (cez pol hodku), aj Prime95 chvilu, len nechapem co je s tym IBT, ze ci to fakt znaci nejaku nestabilitu. Ktoru ostatne programy neodhalili (co moc nepredpokladam) alebo tam bude len nejaky bug a pod... ??
2. A toto mi tiez vrta hlavou, ramky su Corsair Vengence LP s 1600MHz CL9, tieto:
http://www.agem.sk/produkt/corsair-ddr3 ... 34377.html (maju xmp profil 1.2, ktory doska podla popisu podporuje) a akosi ich na danu hodnotu neviem dostat..
Presnejsie doska ma nepusti. Navolim v biose ten xmp profil a ramky idu aj tak najviac na 1400MHz. Proste mi dovoli len toto:

Tak neviem, ze ci tam mam nieco blbo nastavene alebo co...