Btw nevis jestli je TitanX plny GPU nebo si NV schovava neco v zaloze.Neco jako 780TI?Ja si myslim, ze TitanX ma plny jadro.
24 SMMs, respektíve 6 GPCs a 8,1 miliarda tranzistorov vs. 16 SMMs, respektíve 4 GPCs a 5,2 miliarda tranzistorov. Keď pridáš ešte nejakú tú cache a kontrolnú logiku do prepočtu, tak to dosť dobre sedí. Teda áno, IMHO má Titan X GM200 so všetkými aktívnymi výpočtovými jednotkami.
flanker napísal:můj známý "Monstru" z Rumunska a TitanX , respektivě hooodně TitanůX
motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander
mno 390X zaujala aj mňa, menej už 4GB HBM
mne je jasné že 4 vs 8gb výkon nerobí ale ked už aj do 960 sa pchá 4gb, každá druhá hra žerie 3GB+ , podľa spústy ľudí je 3,5GB na 970 málo
tak dávať to super HE 4GB vram je minimálne chyba z hladiska reklamy
a Titan X má mať síce totálne zbytočných ale parádne svietiacich 12GB
motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander