Ahojte všetci machry do pc.Mam problem zo zapnutím pc.Ked ho zapnem tak sa všetko rozbehne ako normalne, vetraky sa točia až nato že na monitore sa nič nedeje.žiadne znamky spojenia.Všetky sučiastky som vyskušal na inom pc až na procesor (i7 4790K).Dnes momentalne mam k dyspozícii dalšiu dosku(gigabite z97x-gaming3)tak som to skusil zapojit a výsledok bol že zo zapojenou ext.grafikou(gtx970 strix)my nenabehlo zasa nič ale ked som dal kabel priamo na dosku nabehol my aspon bios ale to je tak vše.
Speaker my vydava jedno tiché pipnutie a druhé silnejšie neni to hned za sebou ale po chvili.A popri tom my na monitore v tom istom slede ako to pípanie nabehne logo dosky a potom zmyzne a takto sa to opakuje dokola.Opakujem okrem cpu mam odskušané všetky sučiastky. Tu prikladám aj nahrávku: http://youtu.be/DB1r8pnHLmU
Dakujem.
gigabite z97x pípanie speakera
Re: gigabite z97x pípanie speakera
No vidím že my nikto nevie zatiaľ poradiť.Samozrejme skúšam ďalej .Zapojil som znovu dosku zdroj procesor a jednu ramku.speaker pipol raz a nabehol bios teda najprv upozornujuca tabulka citujem.
Warning!!!
No bootable device is detected.
Systém will enter the BIOS Utility.
(ok)
neviete čo to znamená?
Warning!!!
No bootable device is detected.
Systém will enter the BIOS Utility.
(ok)
neviete čo to znamená?
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Vieme co to znamena a vie to aj google translator
Nemas tam zapojeny disk, z ktoreho by mal bootovat OS.
P.S: na iGPU ti to nabehne normalne? Reset/clear CMOS si skusal?
Nemas tam zapojeny disk, z ktoreho by mal bootovat OS.
P.S: na iGPU ti to nabehne normalne? Reset/clear CMOS si skusal?
Na igpu my to tiež nenabehne.Jediné čo sa pustí je bios a potom ta tabulka ktoru som si už stihol preložiť len som to sem nestihol napísať tak sory.Ide o to že aj ked pripojim hdd z win.7 tak je to isté max sa dostanem do biosu.Ale čudné je že v biose my ukazuje cpu,ramky a aj ted hdd že su tam a funkčné.Neviem prečo my to teda nechce pustiť windows.?
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Nastav v biose bootovanie priamo z toho disku...no pri novych komponentoch odporucam ten win preinstalovat cistou instalaciou.
Ďakujem za radu zajtra vyskúšam.