vymena chladica = strata zaruky ???
vymena chladica = strata zaruky ???
mam GK ATI SAPPHIRE x800GTO AGP a kedze vsetci viete aky chladic je na nej osadeny potrebujem ho vymenit za nieco tichsie. Pytal som sa predajcu odkial som ho kupoval ci pri vymene pridem o zaruku a ten my odpisal "ano, akykolvek zasah do vyrobku ma za nasledok stratu zaruky"
Mozu my prist na to ze na karte bol meneny chladic?
Ako to riesite Vy??? neverim ze riskujete stratu zaruky GK ktore nie su prave najlacnejsie.
Mozu my prist na to ze na karte bol meneny chladic?
Ako to riesite Vy??? neverim ze riskujete stratu zaruky GK ktore nie su prave najlacnejsie.
Spoiler: ukázať
Ja som menil chladic na mojej starej 6600-vke.potom som ju musel zaniest na reklamaciu lebo nesla a v pohode mi ju zobrali...Ale musis davat pozor aby bola v tom istom stave ako pred zmenou chladica,ak ju pojdes reklamovat.Napr.pasivy na pamatiach treba odlepit a ak tam zostanu nejake stopy tak aj vycistit,pastu treba naniest "profesionalne ",...proste aby bola v takom stave ako pri kupe...
MB: MSI K8N Neo3 ,CPU: AMD Sempron64 2800+ (2240MHz@280x8 ) ,RAM: DDR 400@466 512MB PQI (2,5-4-4-8 2T) ,VGA:Gainward 7600GS Golden Sample(450/500@530/750) ,PSU: FORTRON 350W 12PNF......3DMark05:5818
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 03. Júl, 2006, 02:00
Ano, pre istotu si odloz aj originalnu pastu nanesenu na jadre, ak sa nieco pokazi, treba kartu uviest do povodneho stavu, vsetko riadne vycistit, skrutky nesmu byt viditelne poskodene, hrat hlupaka, ze ani nevies, co to chladic je atd, skratka nedat servisnemu technikovi sancu.
Samozrejme ta karta je urceny na chod s originalnym chladicom, preto ti kazdy predajca povie, ze stratis zaruku.
Radeony rady X8xx maju naozaj priserne ventilatory, na mojej vydrzal presne den a siel dolu, to sa nedalo vydrzat ani na 5% maximalneho vykonu.
Odporucam ti ATI Silencer od Arctic Cooling
Samozrejme ta karta je urceny na chod s originalnym chladicom, preto ti kazdy predajca povie, ze stratis zaruku.
Radeony rady X8xx maju naozaj priserne ventilatory, na mojej vydrzal presne den a siel dolu, to sa nedalo vydrzat ani na 5% maximalneho vykonu.
Odporucam ti ATI Silencer od Arctic Cooling
To ju mam akoze zoskrabat z toho jadraandydul napísal:Ano, pre istotu si odloz aj originalnu pastu nanesenu na jadre
Ten chladic je naozaj nieco strasneee.... uz my lezie riadne na nervy, pri hrach my to az tak nevadi
Ale nechat pc bezat celu noc toho sa desim. :BO
A ten chladic neviem asi na nu dam ZALMAN V900Cu nechcem kupovat chladic zakazdym ked budem menit kartu a nakolko neviem aka karta bude "zdobit" moj pc o cca 3-6 mes. tak vezmem asi tento
Naposledy upravil/-a bugsy v Pi 11. Aug, 2006, 23:07, upravené celkom 1 krát.
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ
Je to smiesne ale ak je ta pasta ako tak viskozna a netreba ju skriabat, ale da sa zotret, odloz si ju, pri reklamacii sa bude hodit originalna pasta, vyzera to potom autenticky.
Ten Zalman je dva krat drahsi ako Silencer, premysli si to.
Ten Zalman je dva krat drahsi ako Silencer, premysli si to.
ale co..
nevymyslajte... ved predsa
1. kupim si chladic aky potrebujem
2. pridem do akehokolvek obchodu s pc
3. necham si to namontovat a spravit o tom protokol.
4. zaplatim cca 200 korun, mozno menej, viac... a je to.
1. kupim si chladic aky potrebujem
2. pridem do akehokolvek obchodu s pc
3. necham si to namontovat a spravit o tom protokol.
4. zaplatim cca 200 korun, mozno menej, viac... a je to.
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ
Ehm...fakt riesenie. Zvlast pre nas, co rozoberame chladice pomaly kazdy mesiac sa to oplati, dat si to robit vo firmach.
Chcek by som vidiet, ako by ti firma, ktora ti predala HW uznala reklamaciu po predlozeni nejakeho "protokolu", kde ina firma robila zasah do tvojho HW. Nebud smiesny.
Chcek by som vidiet, ako by ti firma, ktora ti predala HW uznala reklamaciu po predlozeni nejakeho "protokolu", kde ina firma robila zasah do tvojho HW. Nebud smiesny.
ok
ty si taky velky sef, ze to urcite dobre poznas a preto som smiesny... dobre, ved mne to moze byt napokon jedno...andydul napísal:Ehm...fakt riesenie. Zvlast pre nas, co rozoberame chladice pomaly kazdy mesiac sa to oplati, dat si to robit vo firmach.
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ
- Bikermotyl
- VIP
- Dátum registrácie: Ne 22. Máj, 2005, 20:00
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ
No dobre dobre, ved sa napokon ani nehadame, len vasnivejsie diskutujeme. Andynko sa na mna urcite nehneva. O:)