7600GS na AGP
GeForce 7900GS pouziva graficky cip G71, podobnì jako kdysi GF7800GT ma ale aktivnich pouze 20 pixel a 7 vertex shaderù. Frekvence jsou totozne jako u modelu GT, tedy 450/1320MHz. Pamìti je 256MB a pouzivaji 256bitovou sbìrnici. Hlavni zbrani ale bude cena, ktera se ma pohybovat mezi 180 a 200 dolary. Radeon X1650XT, karta o tøidu slabsi, pøitom ma stat $170-200 - ATi jej vsak bude muset zlevnit, nebot jeho primarni soupeø, GeForce 7600GT, se s pøichodem GF7900GS posune na $130.
http://www.pctuning.cz/
Ale to sa tyka asi len PCIE verzie.
http://www.pctuning.cz/
Ale to sa tyka asi len PCIE verzie.
Spoiler: ukázať
abyno: no jak tak pozeram na tu cenu, asi cakam na komplet upgrade kompu, toto nema cenu.
U nas tak skore ne, ked vobec.
U nas tak skore ne, ked vobec.
CPU: Ryzen 5 5600X, MB: MSI MPG B550 Gaming plus, RAM: 2x16GB Patriot Viper Steel DDR4 3600 Mhz, GPU: XFX Speedster QICK 319 RX6750XT CORE, Monitor: HP OMEN 27q, HDD: Seagate Ironwolf Pro 4TB, M2: Samsung 970 Evo plus 1TB, Crucial P5 plus 2TB SSD: Apacer Panther AS350 512GB PSU: Corsair RM850X Gold, Case:Fractal Define S, NET:Orange FiberNet 500Mb, OS: Win 10 pro 64
Mno. AK mi kamarat vrati tu VGA tak spravim aspon 3Dmarky. No asi sa mu zapacilo a od soboty rano nevypol pocitac a nejako sa mu nechce vratit mi ju :8O:.
..........................................................................................................
Takze az zajtra vecer
To co je za 3dmark06 ked ma 577MB :o a tou rychlostou ako to stahuje z download.com (14kB) to bude trvat 11hod a 43min
..........................................................................................................
Takze az zajtra vecer
To co je za 3dmark06 ked ma 577MB :o a tou rychlostou ako to stahuje z download.com (14kB) to bude trvat 11hod a 43min
dobry den,
Mohl by prosim nekdo otestovat v 3dmarku rozdil mezi agp 4x a 8x na teto grafarne (7600gs)? Mam starsi desku s agp 4x a chtel bych vedet jestli to nejak moc degraduje vykon. Vsude sem cetl ze rozdil je malej, ale moc tomu neverim. Na pctuningu.cz sem nasel test s radeonem 9700 ale to je mnohem pomalejsi karta...
predem moc dekuju.
Mohl by prosim nekdo otestovat v 3dmarku rozdil mezi agp 4x a 8x na teto grafarne (7600gs)? Mam starsi desku s agp 4x a chtel bych vedet jestli to nejak moc degraduje vykon. Vsude sem cetl ze rozdil je malej, ale moc tomu neverim. Na pctuningu.cz sem nasel test s radeonem 9700 ale to je mnohem pomalejsi karta...
predem moc dekuju.
Takze som robil to timedemo podla navodu tu: http://www.pretaktovanie.sk/modules.php ... sc&start=0
Nastavenie: 1024x768, Trilinear, Antialiasing: OFF,DX9, Shadows: yes, Numbers of dynamic lights: High, Soften smoke edges: Everything, Number of Coepses: Insane, Testure settings: vsetko na extra, sound: 44kHz (high)
Nic netaktovane (kedze CPU pouzivam skoro vyhradne len na 2500+ (1,8GHz)), 786MB DDR na 333MHz, ani VGA nie je taktovana, AGP8x: 2080 frames; 69,2s; 30,1FPS.
................................................................................................
No ked som to skusal pred tym s nastaveniami slabsimi, tak to cele timedemo trvalo bolo dlhsie a bolo vo vysledku taketo: 2080 frames; 91.2s; 22.8FPS (ale mal som zapnuty NOD32 a aj softwarovy firewall, NV Control panel a ...)
................................................................................................
2500+ (1,8GHz)), 786MB DDR na 333MHz, ani VGA nie je taktovana, AGP4x (pozrel som sa aj do nastaveni vo windowse a vypisalo to AGP4x): 2080 frames; 64,5s; 32,3FPS.
Cuvajte, nemalo by to timedemo byt vzdy rovnako dlhe a navyse sa spusta vzdy inokedy!
Uz viem kde je asi chyba. Nespustal som ten subor geno001.... cez exac single playeru. A ked to tak spravim, tak to vypise error ze nenasiel nejaku lokalizaciu. Asi musim preinstalovat hru, bo som preinstaloval windows ale hru nie. Potom sa este ozvem.
Nastavenie: 1024x768, Trilinear, Antialiasing: OFF,DX9, Shadows: yes, Numbers of dynamic lights: High, Soften smoke edges: Everything, Number of Coepses: Insane, Testure settings: vsetko na extra, sound: 44kHz (high)
Nic netaktovane (kedze CPU pouzivam skoro vyhradne len na 2500+ (1,8GHz)), 786MB DDR na 333MHz, ani VGA nie je taktovana, AGP8x: 2080 frames; 69,2s; 30,1FPS.
No ked som to skusal pred tym s nastaveniami slabsimi, tak to cele timedemo trvalo bolo dlhsie a bolo vo vysledku taketo: 2080 frames; 91.2s; 22.8FPS (ale mal som zapnuty NOD32 a aj softwarovy firewall, NV Control panel a ...)
2500+ (1,8GHz)), 786MB DDR na 333MHz, ani VGA nie je taktovana, AGP4x (pozrel som sa aj do nastaveni vo windowse a vypisalo to AGP4x): 2080 frames; 64,5s; 32,3FPS.
Cuvajte, nemalo by to timedemo byt vzdy rovnako dlhe a navyse sa spusta vzdy inokedy!
Uz viem kde je asi chyba. Nespustal som ten subor geno001.... cez exac single playeru. A ked to tak spravim, tak to vypise error ze nenasiel nejaku lokalizaciu. Asi musim preinstalovat hru, bo som preinstaloval windows ale hru nie. Potom sa este ozvem.
Naposledy upravil/-a Hrochy v Po 14. Aug, 2006, 20:53, upravené celkom 1 krát.
Neviem. Nejako mi to nejde dobre. Ked sa to snazim spustit cez ten subor rozpakovany, tak mi to vyhodi konzolu a chybu. Ja spustim normalne hru, a tam v konzole napisem to: Timedemo geno001 a ono sa to spusti. Teraz po preinstalovani hry som to spusil znovu (AGP4x) a toto: 2080 frames, 97.9sekund, 21.2FPS. Mozno mam zlu verziu CoD2
Ako som pozeral na rozdiel medzi AGP4x a 8x... nevidel som zatial nic :8O: . Musim pockat kym sa mi stiahne 3Dmark 2006 a tam to skusim este. No mam zatial len 8% bo som doma nebol.
Ako som pozeral na rozdiel medzi AGP4x a 8x... nevidel som zatial nic :8O: . Musim pockat kym sa mi stiahne 3Dmark 2006 a tam to skusim este. No mam zatial len 8% bo som doma nebol.
mno , veD tak sa to ma spustat , cez hruHrochy napísal:Neviem. Nejako mi to nejde dobre. Ked sa to snazim spustit cez ten subor rozpakovany, tak mi to vyhodi konzolu a chybu. Ja spustim normalne hru, a tam v konzole napisem to: Timedemo geno001 a ono sa to spusti.
zapnes a das to do konzoli
s pozdravom, crux.
Taktol som na 3200+ a dal som spat AGP8x a toto: 2080;87,1;23,9FPS. Ked spustim to demo druhy krat: teda 2x za sebou, tak ten druhy krat ma vyhodi z hry a povie ze chyba v aplikacii .
Njn. Idem sa hrat Imperial Glory: este musim aspon Uhorsko sundat
Njn. Idem sa hrat Imperial Glory: este musim aspon Uhorsko sundat