ASUS ma garanciu vymenu tovaru kus za kus do 7dni od kupy. Nakoniec som si zvolil tuto moznost. Ale asi som neurobil najlepsie, z asusu sa ozvali s tym ze u nich sa bzucanie cievok neprejavilo, a ze im mame zaslat vyplennu tabulku kde sa pytju na zostavu, kde bol pc skladany a pod. Uz sa to taha 2tyzdne
Sice mam nahradnu grafiku R9 29OC, ale ako naschval nejde mi ho nainstalovat, stale mi hlasi chybu balicka. Takze 2tyzdne na integrovanej grafike .
CASE CoolerMaster RC-690-KKN1 PSU SuperFlower 650W Gold MB MSI Z97 Gaming 3 CPU Intel i5-4690k + SCYTHE Mugen MAX GPU ASUS Strix GTX 970 RAM Kingston 2x8GB HyperX SSD Samsung 840 EVO 240GB + 500GB HDD WD Black 1TB + 2TB Monitor NEC EA244WMi TV Samsung UE48H6470 PhoneOnePlus 8 Pro 256GB/12GB
nvm kedy si kupoval, pisal som to všelikde - asi pred 2-3 mesiacmi som kupoval 970tky MSI viac kusov z alzy ziadna nepiska (ok na 1500fps trocha ano ale to piska kazda karta ).
je pískanie a pískanie, MSI-čky vrátane mojej AMD R9 zvyknú pískať, keď FPS vyletia ku hviezdam, ale je to pískanie, ktoré prehluší roztočený chladič na vga, to, že pri 970 to nebude rovnaká úroveň radšej veľmi nerozpitvávam, keď osobnú skúsenosť nemám
Som zelený a rozdávam dvojaký meter týždenne. Kto som?
To mi povedali vo Focuse, priamo predavac mi to navrhol. Ze zistoval ake su moznosti a ze vraj to ma asus tak poriesene ze ak je vadny kus, tak ju vymenia za novy.
Moj kus piskal dost hlasno, aj zo zatvorenimi bocnicami polozena bedna pod stolom a na 5m na gauci to bolo dost pocut, fps som lockol a ziadna zretelna zmena. Ale napr. pri far cry 4 to aaaaz tak nepiskalo, ale aj tak bolo pocut, ale COD brutal nahlas.
Este je mozne ze tomoze robit aj zdroj, uvazujem ze zoberiem z alzy ci bude dajaka zmena a uvidim. Ak nie, vratim do alzy.
Nejaky dobry typ na dobry zdroj?
CASE CoolerMaster RC-690-KKN1 PSU SuperFlower 650W Gold MB MSI Z97 Gaming 3 CPU Intel i5-4690k + SCYTHE Mugen MAX GPU ASUS Strix GTX 970 RAM Kingston 2x8GB HyperX SSD Samsung 840 EVO 240GB + 500GB HDD WD Black 1TB + 2TB Monitor NEC EA244WMi TV Samsung UE48H6470 PhoneOnePlus 8 Pro 256GB/12GB
Prepac ale neviem co myslis s naforsovaný vsync .
Ale zdroj chcem aj z toho dovodu vyskusat vymenit, ze ked prepojim pc cez HDMI na telku, trhaju mi filmy na TV (121cm smart samsung tv). a kedze som uz vymenil vsetko (az na zdroj), tak ostava len to. Robilo mi to aj na starej zostave.
Argumentum ad hominem (lat.) je argument, ktorým sa diskutujúci snaží vyvrátiť oponentovo tvrdenie poukazovaním na oponentove skutočné či domnelé nedostatky. Snaží sa previesť dialóg od diskusie o probléme samotnom k diskusii o mravnej či inej oponentovej integrite.