Pillars of Eternity
Pillars of Eternity
Zaujimave, ze som tu este nenasiel vlakno na tuto pecku, ktora bola zasponzorovana cez Kickstarter kampan (kde vyzbierali takmer 4 mil. dolarov - ciel bol 1,1 mil.). Hru ma na starosti studio Obsidian. Ide o klasicke RPG s izometrickym pohladom.
Web: http://eternity.obsidian.net/
Gameplay aj s nejakym pokecom:
Web: http://eternity.obsidian.net/
Gameplay aj s nejakym pokecom:
Spoiler: ukázať
Re: Pillars of Eternity
ja dufam, ze bude. Po dlhej dobe konecne RPG s izo pohladom. Ja si akurat bucham hlavu, ze som to nepodporil ked boli na kickstarteri.
Royal edition ... tolko do tej hry zasa investovat asi nechcem.
Royal edition ... tolko do tej hry zasa investovat asi nechcem.
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
ja som mal dlho hero
a potom pridali royal takže to až tak nebolelo
a potom pridali royal takže to až tak nebolelo
@dexterav - tak co, uz si skusal?
Ja som to vcera nahodit a nejaku pol hodinku odskusal a zatial celkom fajn.
Ja som to vcera nahodit a nejaku pol hodinku odskusal a zatial celkom fajn.
- dexterav
- Sponzor fóra gold
Este som v robote, ale to bude dneska prve co urobim, ze nahodim POE
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
pozeral som nejake videa...este musim pozriet viac, zatial si neviem spravit mienku. Ohlasy su na to skvele, len sa mi nepaci, ze to nie je tahove a ten system mi pride az prilis komplikovany (prilis vela ras a inych specialit).
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Hej, klasicke RPG, toto mi prave poslednu dobu chybalo. Milion moznosti uz len pri tvorbe postavy (som nad tym dumal asi 20 minut).
- dexterav
- Sponzor fóra gold
V podstate toto je nastupca BG ako takeho
Nad videami slintam uz dlho
Nad videami slintam uz dlho
Velmi mi to pripomina IWD co je len a len dobre. BG som nehral, takze to neviem posudit. Tiez urcite skusim tuto hru. Mne osobne sa paci taky bohaty vyber postav, vsemozne kombinacie. Pamatam sa, ze pri IWD som vedel vyberat celu druzinu aj niekolko hodin (6 postav).
- Memnon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
1xmage 1xzlodej 1xranged 1xliecitel 1xtazky armor a ked tam je aj monk tak monk
zvedavy som a hlavne zvedavy v akom stave hra pride, nie ako wasteland kde trvalo 2 mesiace kym odstranili kopu chyb
zvedavy som a hlavne zvedavy v akom stave hra pride, nie ako wasteland kde trvalo 2 mesiace kym odstranili kopu chyb
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5.1(4.8cache)@1.234V / CPUcooler:AC Liquid Freezer II 240 + CM Maker Gel / RAM:4x8GB Patriot Viper 4133Mhz@4oooCL18 / GPU:Gigabyte RTX 4070ti Eagle@0.925V/2670/24600 / SSD:Samsung 970 Evo Plus 2TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Steelseries Rival 650 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R6 Black + Noctua NF-A14 PWM / monitor:Acer Predator XB323UGP
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
tak som pozrel viac videi
vyzera to celkom dobre...hratelne a relativne zaujimavo. No fantasy universe nie je u mna nejak vynimocne oblubene (viac fanusik Fallout) a radsej by som bol, keby to bolo tahove. Napr. v starych Falloutoch a vo Wasteland 2 sa mi velmi pacili suboje.
Mozno niekedy neskor, no zatial do toho nejdem. Len nedavno som kupil Cities Skylines a celkovo mam vela hier a prilis malo casu ich hrat...na STEAMe mi visi kopa nedohranych a aj komplet nenacatych veci. Tak nevidim dovod davat 42 EUR za dalsiu hru a stahovat to nechcem.
vyzera to celkom dobre...hratelne a relativne zaujimavo. No fantasy universe nie je u mna nejak vynimocne oblubene (viac fanusik Fallout) a radsej by som bol, keby to bolo tahove. Napr. v starych Falloutoch a vo Wasteland 2 sa mi velmi pacili suboje.
Mozno niekedy neskor, no zatial do toho nejdem. Len nedavno som kupil Cities Skylines a celkovo mam vela hier a prilis malo casu ich hrat...na STEAMe mi visi kopa nedohranych a aj komplet nenacatych veci. Tak nevidim dovod davat 42 EUR za dalsiu hru a stahovat to nechcem.
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
od aprila sa pracuje na cestine http://pillars.funsite.cz/