Programy zo start menu nejdu spustit
Programy zo start menu nejdu spustit
Caute. Uz par dni ma trapi jedna vec. Pouzivam vo win8 klasicke start menu (classic shell) a najprv mi odtial zmizli nastroje na spravu a teraz niektore programy, aj novo instalovane resp maju len biele ikony, na ktore ked klikne sa nic neudeje. V metre v aplikaciach tieto novo instalovane programy nie su. A pritom fyzicky toto vsetko v PC je! Ked to manualne vyhladam, tak sa to spusti. Ked idem cez prieskumnika a idem do c:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\ tak tie programy sa tvaria ze tam su (teda ich odkazy) a ked skusam kliknut a spustit program, nic sa nedeje ALE ked do toho isteho adresara idem cez Total commander, program sa spusti. WTF Vie mi niekto pomoct? Malwarebytes anti-malware uz prebehol aj 2x a nic. Windows je samozrejme zakupeny.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
- bassgenerator
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 30. Aug, 2008, 08:28
Re: Programy zo start menu nejdu spustit
mas zapnutu obnovu a zalohovanie? co tak vratit system dozadu pred tu udalost pripadne este dalej
NB: Lenovo Thinkpad T570 win 10 pro x64
Mobil: Apple Iphone 13 pro Max gold 128 GB
nie som vcerajsi, aj to som skusal ale bohuzial to proste nejde, neobnovi sa to, vypise nejaku chybovu hlasku a je po obnove. Cele to je nejake dodrbkane
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
- bassgenerator
- Používateľ
skusil si hodit aj v tom clasic start menu daco ako restore? malo by to byt v reset all setings
ja pouzivam to iste teda aspon si myslim ze ano.
daj do prdele cely start clasic pripadne a tak skus tu obnovu alebo ju potom nahod znovu.
ja pouzivam to iste teda aspon si myslim ze ano.
daj do prdele cely start clasic pripadne a tak skus tu obnovu alebo ju potom nahod znovu.
skusal som aj ine start menu programy, rovnaky vysledok, daco je zle lebo ani administrative tools mi nejdu ako maju ani cez control panel.
- bassgenerator
- Používateľ
a nemas niekde zalohu OS trebars na externom HDD, predpokladam ze taky skuseny user jak ty nieco take robi ci?
v opacnom pripade ta caka reinstal, toto dokopy by si dal ale nebola by to hracka,kedze ti spolahlivo nefunguju body obnovy, budu rozhasene aj kniznice a mozno je toho viac.
v kazdom pripade do buducna sprav minimalne backup toho start menu-classic shell to priam ponuka-ja viem ze osmicka a jeho trapne metro aj start je na dve veci ale predsa len ta utilita je s tretych stran a nie vzdy sa zachova tak ako widle chcu.
v opacnom pripade ta caka reinstal, toto dokopy by si dal ale nebola by to hracka,kedze ti spolahlivo nefunguju body obnovy, budu rozhasene aj kniznice a mozno je toho viac.
v kazdom pripade do buducna sprav minimalne backup toho start menu-classic shell to priam ponuka-ja viem ze osmicka a jeho trapne metro aj start je na dve veci ale predsa len ta utilita je s tretych stran a nie vzdy sa zachova tak ako widle chcu.
ako som pisal, to nebude len v tom menu kedze ani cez control panel nejdu veci. Back up systemu nemam, iba install zalohove dvd ale nejde to ani s nim obnovit, jedine reinstal alebo novy instal win potom
stalo sa mi to iste, v registroch bol zaznam o dvojnasobnom nainstalovani appky music a people, podla event kodu som hladal riesenie, na MSFT forach bol aj presny regkey.
.
vies mi na to hodit link pls? Neviem sa toho nejak dopatrat
neviem, ked mi posles log application z eventviewera vtedy to mozno najdem.
.
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
ja som podobný problém poriešil Startup Delayerom
Spoiler: ukázať