Zdravim,
Existuje este nadej, ze sa v dnesnej dobe da kuipt HW qwerty mobil?
Mam tu cest byt vlastnikom Blackberry Q10, ale je to otrasne pomaly a nestabilny mobil, takze radsej neico ine.
Otazne je, ci este nieco take zostane, na tom super smart modernom trhu smart smart smart smart fonov
DIk
QWERTY mobil
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 21. Okt, 2011, 12:35
Re: QWERTY mobil
BB Passport,BB _Classic, BB Porsche Design
Ziadny BB prosim, lebo mam s nim skusenosti, ze je to hracka a nemam cas chodit do opravy kazdy mesiac na pravidelnej baze
Prestalo ma to bavit po druhom novom kuse, co mi dali.
Prestalo ma to bavit po druhom novom kuse, co mi dali.
nejake Samsungy (Galaxy Chat), nejake stare nokie (E72 a spol) nejake nove nokie (asha) nejake stare motoroly (XT 4) + teda blackberry.
nic co by som odporucal. zacni si zvykat.
nic co by som odporucal. zacni si zvykat.
- Curuj
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 10. Sep, 2010, 17:33
ja mám teda Droid 4 od Motoroly, ktorý sa ale nepredáva v europe nástupca Photon Q dokonca nemá slot na simku, ale nejaký čech to moduje a potom to funguje
Bohužiaľ okrem lowendov na slovensku nič nezoženieš... ľudia radšej ťapajú
Bohužiaľ okrem lowendov na slovensku nič nezoženieš... ľudia radšej ťapajú
CPU: Intel Core i7 4930K | CPU-COOLER: Noctua NH-D14 | MB: GIGABYTE X79-UP4 | RAM: Kingston HyperX Beast 4x8GB 2133MHz | SSD: Crucial M500 240 GB, OCZ Vertex 2 60GB | HDD: SaMSUNG 1,5 TB + 2TB, WD black 1TB, Seagate 3TB | PSU: Corsait RM850i 80 Plus GOLD | CASE: FRACTAL DESIGN Define R3 (3 x 120mm fan, 1x 140mm) | VGA: ASUS GTX680-DC2T-2GD5 | SPEAKERS: Homemade | HEADPHONES: Audio-Technica ATH-T500 | LCD: 2xHP ZR24w 24" (1920x1200)| KEYBOARD: LOGITECH Wave | MOUSE: Razer DeathAdder Black Edition | OS: MICROSOFT Windows 7 Professional 64Bit