ale je to neskutocny narez, proste best off offroad hra, je prislubeny aj dalsi vyvoj hry, tak som zvedavy coho sa dockame
Spintires
- HellAngel
- Sponzor fóra gold

- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Re: Spintires
ten kamerovy system sice presiel zmenami, ale nie velkymi. Ja som dohral RIver, pobrezie a teraz sa trapim na sopke. Len sa mi stal bug, ked som tahal auto, tak mi obe auta vystrelilo do vzduchu. takze som prisiel skoro na vrchole sopky o obe auta
ale je to neskutocny narez, proste best off offroad hra, je prislubeny aj dalsi vyvoj hry, tak som zvedavy coho sa dockame
NB: Asus ROG Strix G16 G614 + G Helper
- DiwaSwina
- Používateľ

- Dátum registrácie: Po 28. Júl, 2003, 08:00
Skoda ze sa nevybralo dost penazi aj na 1st person cameru ako v ETS2-to by dostalo celkom iny rozmer. Snad to casom dorobia.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold

jj to by bolo super, nieco podobne ako je v eurotruck simulator 2. tam je to velmi dobre spravene. ale tak hadam casom, na druhu stranu je hodne fanpages, a modov len pribuda, zatial som ziadny nenahraval, alebo na vacsine nefunguju achievents na steam
- shiro
- Pokročilý používateľ

- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
to si snad robia prdel? Ze peniaze? Sak to maju za chvilocku, kameru presunu zvonka do interieru modelu auta a ides...DiwaSwina napísal:Skoda ze sa nevybralo dost penazi aj na 1st person cameru
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Kingston FURY 32GB DDR4 3600 MHz CL18 Beast Black | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi 14T 256GB
Xiaomi 14T 256GB
- HellAngel
- Sponzor fóra gold

oni sa tam pohadali koli pravam, jednoduche kamery v autach maju aj niektore mody, ale je to take nic moc
- DiwaSwina
- Používateľ

- Dátum registrácie: Po 28. Júl, 2003, 08:00
https://www.kickstarter.com/projects/35 ... escription
Neviem kto sa s kym hadal, ale nevybrali dost penazi na funkcny kokpit so zrkadlami a stieracmi (je to dolu na stranke projektu).
Samotny pohlad z vozidla bude bez zrkadiel a volneho pohladu do stran nepouzitelny.
Snad ak sa bude hra predavat tak to casom dorobia.
Neviem kto sa s kym hadal, ale nevybrali dost penazi na funkcny kokpit so zrkadlami a stieracmi (je to dolu na stranke projektu).
Samotny pohlad z vozidla bude bez zrkadiel a volneho pohladu do stran nepouzitelny.
Snad ak sa bude hra predavat tak to casom dorobia.