existuje nejaka finta ako donutit dosku aby brala usb klavesnicu na starte ak niesom schopny nastartovat ps2 koncovku?napr redukcia ust do ps2 ma jedine napada ale redukcia je asi draha.....vie niekto nejaku fintu?
neveim sa dostat do biosu a premenit ps2 na usb klavesnicu
ps2 restart na usb
Ja mam MSI K8N Neo3 a no problem.Ved BIOS by si sam mal zistit ci je klavesnica USB/PS2,nie???To by si musel kupovat k novemu PC PS2 a nie USB klavesnicu,co je dobra blbost.
Skusal si Clear CMOS???
Skusal si Clear CMOS???
MB: MSI K8N Neo3 ,CPU: AMD Sempron64 2800+ (2240MHz@280x8 ) ,RAM: DDR 400@466 512MB PQI (2,5-4-4-8 2T) ,VGA:Gainward 7600GS Golden Sample(450/500@530/750) ,PSU: FORTRON 350W 12PNF......3DMark05:5818
Re: ps2 restart na usb
pozicat si od znameho PS2 klavesnicu , zmenit v Biose ... a vratit klavesniculezgy napísal:existuje nejaka finta ako donutit dosku aby brala usb klavesnicu na starte ak niesom schopny nastartovat ps2 koncovku?napr redukcia ust do ps2 ma jedine napada ale redukcia je asi draha.....vie niekto nejaku fintu?
neveim sa dostat do biosu a premenit ps2 na usb klavesnicu
/ tie redukcie su afaik relativne lacne .... (keD budes mat X6800 , tak si myslim ,ze ta ta redukcia nezabije)
s pozdravom, crux.
- lezgy
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
- Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
si to zle pochopil
ja nevravimz e nemam klavesnicu ja mam v tahu ps2 koncovku on board.
tiez ma napadlo ci by to bios nevedel deteknut ked ho prepalim nakolko doska je zrejme starsieho razenia a ten bios ktory ma v sebe ho nema.
jedna sa o abit bx-133 raid
pomohol by tomu novsi bios aby si detekla usb klavesnicu?
ja nevravimz e nemam klavesnicu ja mam v tahu ps2 koncovku on board.
tiez ma napadlo ci by to bios nevedel deteknut ked ho prepalim nakolko doska je zrejme starsieho razenia a ten bios ktory ma v sebe ho nema.
jedna sa o abit bx-133 raid
pomohol by tomu novsi bios aby si detekla usb klavesnicu?
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
- Co ak aj resetnes bios, alebo tam flesnes novy a nedostanes do donho??? Ako to nakonfigurujes??? Co potom???
- NESKUSAL BY SOM TO. Takto to mas aspon ciastocne funkcne.
- je vysoko pravdepodobne ze doska pre PII/III nebude mat podporu USB klavesnice (neviem na isto) treba lo by to vyskusat na podobnej doske...... potom sa uvidi..
- ak by mala doska podporu USB KBD tak si mislim ze by ju mala HNET od zaciatku
T.
- NESKUSAL BY SOM TO. Takto to mas aspon ciastocne funkcne.
- je vysoko pravdepodobne ze doska pre PII/III nebude mat podporu USB klavesnice (neviem na isto) treba lo by to vyskusat na podobnej doske...... potom sa uvidi..
- ak by mala doska podporu USB KBD tak si mislim ze by ju mala HNET od zaciatku
T.
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent