ja som si tu hru stale nezahral
po tom co som tu hodil fix a vymazal part subory mi to sice stiahlo update, spustilo menu hry, ale po stlaceni STORY... sa hra vypne a napise Corrupted files...
Nepomohlo ani vymazat vsetky subory z x64 (ine riesenie som nevidel), hra uz nesla vobec, Cize opat instalovat 60Gb zo 7dvd, a cakat na 5GB
Uz viem preco sa tu niekto stazoval ze rockstar nema mopznost verifikacie suborov. A ten patch 5GB odporucam tahat naraz, inac budete mat problem ako ja. /ziadne pause a pod./.
Ja mam pocit ze vymazat part pomoze len tym co to raz dvakrat vypli, lebo u mna mam pocit ze to tahalo 2GB subor, a v parte bolo info kolko je stiahnuteho a vymazanim to hra povazovala za stiahnute /aj ked nebolo na 100%/
edit: vymazanie part vam sice pomohlo stiahnut hru, ale je dost mozne, ze ked pojdete niekde v meste niekam, ze hra zisti nedokoncene stiahnutie suboru, kedze ak chyba part, ona uz subor priradeny k partu dalej netaha, povazuje ho za stiahnuty /aj ked nieje/.. cize je to sice fix, ale neskor moze sposobit crash