Mortal Kombat X
Re: Mortal Kombat X
už sa ťahá ale pri mojej rýchlosti to bude zajtra večer ak boh dá
MB:ASROCK Z68 Pro3-M CPU:i5-2500K + Gelid Tranquillo+UCTB12 RAM:KINGSTON 4x2GB DDR3 1333MHz HDD:WESTERN DIGITAL Caviar Green 500GB 32MB cache SSD:CRUCIAL M4 128GB GPU:MSI GeForce GTX 1060 GAMING X 6G Sound:Sound blaster tactic3d sigma PSU:Seasonic X-660 Case:SILVERSTONE SST-PS05B Precision + 7xEnermax T.B.Silence, UCTB12 Monitor:LG IPS235V-BN
zjavne su s tym dost problemy, citam len recenzie od uzivatelov: http://www.metacritic.com/game/pc/mortal-kombat-x
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
Moja "kolektorka" pre zmenu odpociva v sklade GLS a ja som na sluzobke .
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.
hm no snád to nebude také zlé a ked už tak to dúfam rýchlo vyriešia
MB:ASROCK Z68 Pro3-M CPU:i5-2500K + Gelid Tranquillo+UCTB12 RAM:KINGSTON 4x2GB DDR3 1333MHz HDD:WESTERN DIGITAL Caviar Green 500GB 32MB cache SSD:CRUCIAL M4 128GB GPU:MSI GeForce GTX 1060 GAMING X 6G Sound:Sound blaster tactic3d sigma PSU:Seasonic X-660 Case:SILVERSTONE SST-PS05B Precision + 7xEnermax T.B.Silence, UCTB12 Monitor:LG IPS235V-BN
tak ja som to kupil (aj Goro DLC pche), tak dufam ze to pojde bez problemov... dam vediet ked dostahuje
// stiahne vam to 3GB verziu - vtedy sa da hrat len two player obmedzenym poctom fighterov. zvysnych 25GB taha ako DLC na steame to pekne vidno. ked kliknete na hocico v menu tak hra padne.. keby som o tom necital na nete tak netusim co sa deje a asi tiez davam 0/10 hodnotenia...
//skoda ze je podpora len 2 hracov nie 4 ako v IX. .. Fatality jednym klikom su fajn dodatok pre casuals
// stiahne vam to 3GB verziu - vtedy sa da hrat len two player obmedzenym poctom fighterov. zvysnych 25GB taha ako DLC na steame to pekne vidno. ked kliknete na hocico v menu tak hra padne.. keby som o tom necital na nete tak netusim co sa deje a asi tiez davam 0/10 hodnotenia...
//skoda ze je podpora len 2 hracov nie 4 ako v IX. .. Fatality jednym klikom su fajn dodatok pre casuals
parádne to je to bude ťažké prekonať
inak to vsetci maju tie easy fatality jednym klikom alebo to je preto ze som kupil DLC?
inak aj brutality su super ked sa podari tu je zoznam ktory postupne doplnaju: http://www.primagames.com/games/mortal- ... characters
inak aj brutality su super ked sa podari tu je zoznam ktory postupne doplnaju: http://www.primagames.com/games/mortal- ... characters
no ja fatality nemám na jeden klik, to by potešilo
Tak dnes sa podarila prva brutality :D:D rozmrdal som raidena napolovicu Najviac mastim Kenshiho dost silny char s balanced vystupom ruky nohy specialky
Sa mi zda ze tie fatality na jeden klik mas dakych zopar potom sa daju dokupit, ale nedam ruku do ohna za to
Sa mi zda ze tie fatality na jeden klik mas dakych zopar potom sa daju dokupit, ale nedam ruku do ohna za to
Brutálne to je a grafika krása...
- paranoid.asian
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Feb, 2009, 16:37
kkz ze fatality na jeden klik. dat facepalm. aa este, ze si to treba kupit! LoL
pamatam este pri mk1 i mk2, ked bez internetu len z casopisu podla dakych sipok som si domyslal, kde asi treba stat.
o to lepsi pocit, ked odrazu stmavla obrazovka, a so zatajenym dychom som sledoval ako sa spustila animacia a
vyteseny na to pozeral, ze o.O wow.
nechcem tu spustat daky nostalgicky plac, ako su vsetky hry zjednodusovane, a ako uz na picovinach ryzuju tie studia (pretoze i dnes sa robia kvalitne hry, bez napomocnych veci, rsp daju sa povypinat).
na mkx sa rozhodne tesim, idem to skusat teraz cez vikend.
pamatam este pri mk1 i mk2, ked bez internetu len z casopisu podla dakych sipok som si domyslal, kde asi treba stat.
o to lepsi pocit, ked odrazu stmavla obrazovka, a so zatajenym dychom som sledoval ako sa spustila animacia a
vyteseny na to pozeral, ze o.O wow.
nechcem tu spustat daky nostalgicky plac, ako su vsetky hry zjednodusovane, a ako uz na picovinach ryzuju tie studia (pretoze i dnes sa robia kvalitne hry, bez napomocnych veci, rsp daju sa povypinat).
na mkx sa rozhodne tesim, idem to skusat teraz cez vikend.
Spoiler: ukázať
je to pre casuals - s tym ze normalne tazke kombinacie v hre zostali. Inak vcera som pozeral ze hej tie 1 click mam asi len na zopar charov... a kupovat to urcite nebudem
Nostalgický plač si spustil ale veď doba samení a keď sa nájde puq čo to kúpi tak prečo to nemonetizovať? mne sa páčia vojny frakcií
- paranoid.asian
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Feb, 2009, 16:37
tak, musel som si zapicovat na to
to, ze je tam aj klasicky mod, na tie fatality to viem.
a ked niekto kupi tie oneclick shits, tak preco ich tam nedat, a nezarobit na tom.
mne to len vzdy prisla, ako odmena za vydraty boj a ze tu hru poznas lepsie jak vlastne boty, tak si to ukoncil like a boss
+ toto je celkom tiez meh
http://mortalkombat.wikia.com/wiki/Cate ... le_Content
platit si aby si mohol hrat za Gora (mam pocit ze v predoslich sa to dalo, ked si vyhral turnaj ci co) alebo Predator. uz tam chyba len Alien, a fatality bude robit facehugger a potom mu vyskoci z hrude chestburster.
ale chytre to je ofc, ludia budu platit, len aby mohli hrat za nieco take.
to, ze je tam aj klasicky mod, na tie fatality to viem.
a ked niekto kupi tie oneclick shits, tak preco ich tam nedat, a nezarobit na tom.
mne to len vzdy prisla, ako odmena za vydraty boj a ze tu hru poznas lepsie jak vlastne boty, tak si to ukoncil like a boss
+ toto je celkom tiez meh
http://mortalkombat.wikia.com/wiki/Cate ... le_Content
platit si aby si mohol hrat za Gora (mam pocit ze v predoslich sa to dalo, ked si vyhral turnaj ci co) alebo Predator. uz tam chyba len Alien, a fatality bude robit facehugger a potom mu vyskoci z hrude chestburster.
ale chytre to je ofc, ludia budu platit, len aby mohli hrat za nieco take.
Naposledy upravil/-a paranoid.asian v Pi 17. Apr, 2015, 10:14, upravené celkom 3 krát.
Spoiler: ukázať