Počítač sa sám zapne
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
Re: Počítač sa sám zapne
v biose pozri co mas nastavene ze ti moze zapnut PC. ja som si kupil redukciu z USB na PS2 a vsetko okrem PS2 klavesnice mam vypnute, mam pokoj (ale zo sleepu mi PC zobudi aj mys)
Spoiler: ukázať
no a je to tu zas včera sa mi zase zapínal sam od seba PC, cez správcu zariadení som porušil všetky povolenia zapnúť PC (na USB, cez ethernet, cez klávesnicu.....) už som si myslel že to je OK, však čo iné by ho mohlo zapínať, ľahnem do postele a drrrb zapol sa prosím o indíciu, kde v BIOSE nájdem to nastavenie? marí sa mi že som sa tam raz dostal a boli tam označenia nejaké S1, S2...S5, ktoré mám zrušiť (nastaviť disable) ??
Ďakujem za každú radu, riešenie, .... už som zúfalý, nechce sa mi stále vypínať zdroj
Ďakujem za každú radu, riešenie, .... už som zúfalý, nechce sa mi stále vypínať zdroj
NTB ASUS Vivobook M3504YA AMD Ryzen 7 7730U, RAM 16GB, 1TB PHONE iPhone 13 PRO - 256GB Watch Series 7 (45mm)
- Heatman
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 23. Nov, 2006, 02:00
Neviem sice kde presne v biose to je ale hladaj polozku "Wake up events" alebo nieco podobne, a prepni to na "disabled".
Popripade si pozri manual ci nemas na doske jumpery ktore aj po vypnuti pocitaca nechavaju 5V napajanie na USB portoch.
Popripade si pozri manual ci nemas na doske jumpery ktore aj po vypnuti pocitaca nechavaju 5V napajanie na USB portoch.
večer popozerám
NTB ASUS Vivobook M3504YA AMD Ryzen 7 7730U, RAM 16GB, 1TB PHONE iPhone 13 PRO - 256GB Watch Series 7 (45mm)
Vypni windows update. Vypni WOL a vsetko co s tym ma docinenia a postupne zapinaj a sleduj.
že by win update zapínal PC?
Treba pozriet aj do sekcie udrzby vo wine, tam je tiez nastavenie kedy sa ma udrzba robit a ci sa moze PC sam zapnut.
to mám myslím nastavené na 2:00 a PC sa zapínal okolo 22:00 tak tým to asi nebude, skúsim zakázať aj to ak sa to dá