Zdravím, vedel by mi niekto poradiť, aký externý box kúpiť ?? Musí byť USB 3.0, 2,5" a cena tak max do 15€. Nejaký taký čo sa mu hneď nepokazí USB konektor ako sa mi pokazil na ICYBOXe v tomto bol čistý šmejd.
Najradšej by som chcel taký, ktorý má niekto odskúšaný.
Externý box 2,5"
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 05. Jan, 2008, 14:00
Externý box 2,5"
Spoiler: ukázať
-
- Používateľ
Re: Externý box 2,5"
čo nikto nevie poradiť aký box kúpiť ?? HDD mám a nechce sa mi kupovať celý externý HDD.
ja mám tento https://www.alza.sk/axago-ee25-xa3-aline-d1775020.htm
kvalitná hliníková konštrukcia, nič nehrká. jediná nevýhoda je tvrdý hrubý kábel, ale nič strašné.
kvalitná hliníková konštrukcia, nič nehrká. jediná nevýhoda je tvrdý hrubý kábel, ale nič strašné.
MacBook Pro 13 (2016) + iPhone 12 mini
PS5 Slim
PS5 Slim
-
- Používateľ
konektor na boxe je pevný ?? kábel by nebol problém ten by som skúsil zohnať mäkší ak mi bude vadiť. píšu tam v recenziach, že zle funguje na USB 3.0 ?? máš aj ty s tým takýto problém ?
jaj to som ti zabudol napisať.
V USB 3.0 funguje v pohode až na prípad keď počítač prebudíš zo spánku. v tedy nejde pripojiť cez USB 3 iba 2 a musiš reštartovať.
ale to mi znie ako problem windowsu, alebo mojho notebooku, že vždy len po prebudeni zo spanku to robi, keď normalne zapneč PC tak je to v pohode.
rychlosť na USB 3 je dobrá. 120 mega kopírujem bežne.
konektor na boxe je pevný
V USB 3.0 funguje v pohode až na prípad keď počítač prebudíš zo spánku. v tedy nejde pripojiť cez USB 3 iba 2 a musiš reštartovať.
ale to mi znie ako problem windowsu, alebo mojho notebooku, že vždy len po prebudeni zo spanku to robi, keď normalne zapneč PC tak je to v pohode.
rychlosť na USB 3 je dobrá. 120 mega kopírujem bežne.
konektor na boxe je pevný
MacBook Pro 13 (2016) + iPhone 12 mini
PS5 Slim
PS5 Slim
-
- Používateľ
no tak si ho asi objednám, sice som si opravil ten čo mám pokazený ale aj tak si budem musieť objednať druhý. dik za info.