Command & Conquer: The First Decade
Command & Conquer: The First Decade
Tento thread venujem problemom okolo kompilacie C&C: TFD.
Je dost zname, ze v C&C do roku 1997 v tejto kompilacii neobsahuju multiplayer ani sietovu hru. K dispozicii je vsak 3-rd party patch pre C&C: Tiberian Dawn na online i LAN hru (LINK), pre RA je len na online hru (LINK). EA uz pracuje aj na patchi 1.03.
Patch 1.01: opravuje programovu chybu v RA1, kde nesli videa za USSR DOWNLOAD
Patch 1.02: Spristupnuje chybajucu hudbu v Covert Operations a datadiskoch na RA1, opravuje chybu registru s instalacnym priecinkom a spristupnuje Fun Park misie (misie s dinosaurami) v Tiberian Dawn (ako na hranie Fun Park misii) DOWNLOAD
Patch 1.03: predbezne INFO
Piste postrehy a zazitky
Je dost zname, ze v C&C do roku 1997 v tejto kompilacii neobsahuju multiplayer ani sietovu hru. K dispozicii je vsak 3-rd party patch pre C&C: Tiberian Dawn na online i LAN hru (LINK), pre RA je len na online hru (LINK). EA uz pracuje aj na patchi 1.03.
Patch 1.01: opravuje programovu chybu v RA1, kde nesli videa za USSR DOWNLOAD
Patch 1.02: Spristupnuje chybajucu hudbu v Covert Operations a datadiskoch na RA1, opravuje chybu registru s instalacnym priecinkom a spristupnuje Fun Park misie (misie s dinosaurami) v Tiberian Dawn (ako na hranie Fun Park misii) DOWNLOAD
Patch 1.03: predbezne INFO
Piste postrehy a zazitky
Vy sa tu smejete a vonku zúri socializmus!
Postrehol som pri sietovom hrani Tiberian Dawn, ze hra obcas zamrzne alebo padne. Niekedy sa nam ani nespoji. Skusali sme ako aj LAN hru cez kabel, tak aj po HAMACHI.Ale to iba obcas.
Tiberian Dawn ma mierne problemy s kompatibilitiou GK vo Windows XP (hlaska typu Except violation in memory alebo nejako tak). Vyriesit sa to da tym, ze kliknete na c&c95.exe a nastavite kompatibilitu na win95 nie win98. Mne to pomohlo ku stabilite. Je mozne, ze niekomu pomoze prave win98....To iste plati aj pri datadisku The Covert Operations....
P.S. Tie patche su zaujmavo robene, neobtazovali sa nieco robit s kodom, ale rovno videa rozbalili do adresaru s hrou. Cize zase nejake to giga navyse...
Tiberian Dawn ma mierne problemy s kompatibilitiou GK vo Windows XP (hlaska typu Except violation in memory alebo nejako tak). Vyriesit sa to da tym, ze kliknete na c&c95.exe a nastavite kompatibilitu na win95 nie win98. Mne to pomohlo ku stabilite. Je mozne, ze niekomu pomoze prave win98....To iste plati aj pri datadisku The Covert Operations....
P.S. Tie patche su zaujmavo robene, neobtazovali sa nieco robit s kodom, ale rovno videa rozbalili do adresaru s hrou. Cize zase nejake to giga navyse...
Fujitsu Siemens alive...
Ludska blbost je nekonecna...
nManJofo : mam to doma a jj, da sa vybrat co instalnes.
Perfektny napad tento pack. ja som mal seriu C&C fakt rad.... Tesim na dalsie pokracovanie.
Perfektny napad tento pack. ja som mal seriu C&C fakt rad.... Tesim na dalsie pokracovanie.
CPU: Ryzen 5 5600X, MB: MSI MPG B550 Gaming plus, RAM: 2x16GB Patriot Viper Steel DDR4 3600 Mhz, GPU: XFX Speedster QICK 319 RX6750XT CORE, Monitor: HP OMEN 27q, HDD: Seagate Ironwolf Pro 4TB, M2: Samsung 970 Evo plus 1TB, Crucial P5 plus 2TB SSD: Apacer Panther AS350 512GB PSU: Corsair RM850X Gold, Case:Fractal Define S, NET:Orange FiberNet 500Mb, OS: Win 10 pro 64
Jo, pekne si vyberies co chces, hned ako to vyslo som si to objenal, lebo originalky z prvych serii mi ukradli. ostali mi len krabice...nManJofo napísal:2Brblosko: Uz mas to TFD? Da sa tam vybrat, ktore hry si nainstalujem a ktore nie? Bo este TFD nemam, ale brusim zuby
Dostanes aj pekny plagatik
Fujitsu Siemens alive...
Na Yuris Revenge bol patch, konkretne 1.001, kratky popis a download najdes TUHULIAK napísal:Niesu tam aj nejake patche na RA2+Yuri zisli by sa...keDze na XPcku to ide len tak tak...lebo nemam First Decade
Vy sa tu smejete a vonku zúri socializmus!
nManJofo napísal:Tak uz aj ja mam TFD. Ale vobec mi nexcu ist Fun Park misie. Skusali ste ich uz?
nManJofo napísal:Patch 1.02: Spristupnuje chybajucu hudbu v Covert Operations a datadiskoch na RA1, opravuje chybu registru s instalacnym priecinkom a spristupnuje Fun Park misie (misie s dinosaurami) v Tiberian Dawn (ako na hranie Fun Park misii) DOWNLOAD
sam si si to napisal ...