Zdravíčko. Vedel mi by niekto prosím poradiť,kde zoženiem ovládače na usb webkameru Genius FaceCam 312 pre os Win 7 32-bit? Na oficiálnych stránkach som niečo stiahol ale je to nejaký "Filter driver". Po nainštalovaní kamera aj tak nefunguje.
Ďakujem za každú radu. Asp1re
USB webcam Genius FaceCam 312
USB webcam Genius FaceCam 312
Život je ako počítač. Pokiaľ sa oň riadne staráš,nesklame ťa!
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
Re: USB webcam Genius FaceCam 312
skus pogooglit podla hardware id ci nieco rozumne nenajdes (najdes vo vlastnostiach zariadenia)
Spoiler: ukázať
Ďakujem za odpoveď. Idem skúsiť. Keď tak potom ešte píšem.
EDIT:// Všetko,čo som našiel,tak ma odkazuje na ten filter. :/ Ja už neviem,ako to spravím. :/
EDIT:// Všetko,čo som našiel,tak ma odkazuje na ten filter. :/ Ja už neviem,ako to spravím. :/
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Neviem co riesis cely cas, ked je to pre messenger. Napis do geniusu nech ti poslu normalny driver.Filter driver for Yahoo Messenger.
Pri tychto lacnych srackach za 10e vacsinou vzdy byva problem s ovladacmi ci podporou. Clovek strati cdcko k tomu dodavane a je v prdeli.
Pripadne si stiahni DriverPack Solution DVDcko a skus to cez ten jeho ovladaci program na dvd dat vyhladat.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Ďakujem za odpoveď. Napísal som na podporu,kde sa dajú stiahnuť normálne ovládače a poslali mi ich na mail. Ďakujem za odpovede,môžete lock.