A DOSŤ !!!!

Sekcia primárne určená k radám o nákupe PC komponentov a príslušenstva...
Používateľov profilový obrázok
GABO
Administrátor
Administrátor
Dátum registrácie: Ut 15. Júl, 2003, 08:00

Re: A DOSŤ !!!!

Príspevok od používateľa GABO »

Ty počuj shiro....skľudni hormón ... bezcitné vyjadrovanie bez toho aby si vedel, kto čo z vedenia robí ja osobne nestrpím. Ak sa Ti nepáči môžeš letieť s takýmito primitívnymi príspevkami....primitivizmus úplný, typický slovenský.

Možno si zaspal dobu - fórum sa aktualizovalo a aktualizované je na predposlednú verziu, nová vyšla nedávno. Vieš evidentne prd čo sa robilo, aké zmeny a aj tak budeš "veštiť", ďakujeme. Milujem príspevky sadnem k tomu večer a budem klikať - holý prd budeš ako spústa iných machrov čo majú plné ústa a veľké reči a keď treva stiahnu riť, alebo zistia, že realita je iná. Okrem toho sa to pravidelne čistí kým sa Pali nevráti a nezaplikujú sa "určité veci". Bolo to písané X krát.
PC1 Intel Core i7-4960X@4,8GHz . ASRock X79 Extreme 11 . 32GB Corsair Dominator 2133MHz DDR3 . Zotac GTX 1080Ti . Samsung 850 PRO 256GB . Samsung 840 1TB . SF Leadex 750W . AOC Q3279VWFD8 . Noctua
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
ANONYM_a7

Príspevok od používateľa ANONYM_a7 »

300 x vysvetlené a aj tak ... chlapci ak NIČ o problematike neviete láskavo sa aspoň zdržte komentárov :facepalm: Či páčilo by sa Vám keby sa pri update všetko dototo a celé fórum by šlo do sračiek? Áno vyriešilo by to problém ale definitívne... nie nie je to jednoduché, nie nedá sa to spraviť za večer, áno pracuje sa na tom v rámci možností.

Mám 100 chutí zrobiť donate paypal a som zvedavý koľko ľudí bude ochotných podporiť robotu na fóre, ktorá je už od dátumu vzniku až k dnešku priam nevyčísliteľná. A MY (vedenie, modi, VIP) to robíme ZADARMO, vo voľnom čase, na úkor svojich vecí.... Ak nás za to budete platiť ok, berem, máte právo na sťažnosti. Uvedomte si prosím že navštevujete fórum zdarma, získaváte info z neho zdarma, bazar používate zdarma, moderovanie a správu fóra máte zdarma....

A shiro - prepáč za výraz ale týmto príspevkom si ma jednoznačne opätovne presvedčil že si dement :facepalm: ak si fakt tamto myslíš nemôžeš byť mentálne v poriadku :rolleyes: keby to tak bolo fórum nemôže existovať
Odar
Sponzor fóra silver
Sponzor fóra silver
Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10

Príspevok od používateľa Odar »

Zaloz. Ludia, ktori si to uvedomuju radi prispeju. Ostatnym mozes prehovarat do duse opakovane 100 X. Nepochopia.
- PC
Spoiler: ukázať
FSP Fortron Hydro Ti PRO 1 000 W
Antec C8
Crucial Ballistix 2 x 16GB DDR4 3600 CL16
Kingston KC3000 2TB NVMe + Thermalright HR-09 2280 PRO Black, Samsung 970 EVO Plus 2TB NVMe
Gigabyte B550 I AORUS PRO AX
Ryzen 9 5900X
ASUS TUF GeForce RTX 3080 GAMING O12G (0.862V @ 1890 MHz)
Noctua NH-U12A
7 x Noctua NF-A14x25r G2
AOC Q3279VWF
-- HTPC
Corsair SF600 600W 80 PLUS Platinum
Cooler Master MasterBox NR200
Asus ROG STRIX B760-I GAMING WIFI
i5-13500 (power limit 60 W)
Kingston FURY Beast DDR5 2x16 GB 5200 MHz CL40
Silicon Power P34A60 2 TB NVMe + Samsung 850 EVO 500 GB SATA + Crucial MX500 2 TB SATA + WD Blue 3D NAND 500 GB M.2 SATA
Noctua NH-L9x65
2 x Noctua NF-A12x15 PWM Chromax.black.swap
pepkopav
Notebook expert
Notebook expert
Dátum registrácie: Ne 19. Feb, 2012, 19:05

Príspevok od používateľa pepkopav »

Mám 100 chutí zrobiť donate paypal a som zvedavý koľko ľudí bude ochotných podporiť robotu na fóre
Kľudne sprav ja podporím,dúfam,že aj tí,ktorí tu plačkajú a aspoň ešte 1000 užívateľov,ktorí sem pravidelne chodia a hlavne tí,čo zarábajú v bazáre.Ako si písal,bolo to tu už xyz krát vysvetlené,len poniektorým to treba asi na lopate vopchať do pusy.
ASUS ROG Strix G18 Intel Core i9 14900HX,RAM 32GB DDR5,NVIDIA GeForce RTX 4060,SSD 3Tb,IPS 2560X1600,Windows 11...
LordKJ
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49

Príspevok od používateľa LordKJ »

samozrejme beriem, ze to mate ako konicek, ze na tom pracujete (viz. update ktory GABO spominal), ale zaujima ma ci je nejaky problem stym navrhom co dal Leon, teda schvalovanie prveho prispevku noveho uzivatela administratorom, kedze vas nemam za blbych tak predpokladam, ze to z nejakeho dovodu nie je mozne takto spravit, alebo nie? Pokial viem je to zakladna funkcnost phpbb.

Lebo to by podla mna vyriesilo 'globalny' problem a to viditelny spam.
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
GABO
Administrátor
Administrátor

Tak nejaké pravidlá sme aktuálne aplikovali :D -> ak sa to celé zosype - tak cca 3 týždne to bude down.

PS: poďakujte užívateľovi Shiro - pôvodne som chcel dopiť tu vodku v chladničke, ale vypijem ju večer a dobre sa ožeriem...to len keby to fórum vrátane bazáru skapalo
PC1 Intel Core i7-4960X@4,8GHz . ASRock X79 Extreme 11 . 32GB Corsair Dominator 2133MHz DDR3 . Zotac GTX 1080Ti . Samsung 850 PRO 256GB . Samsung 840 1TB . SF Leadex 750W . AOC Q3279VWFD8 . Noctua
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
quicky
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa quicky »

este pockaj kym predam equip k pc :D potom nech to padne :D

ale tka ja verim,ze ziadny z adminov nema toto forum na haku,kedze uz dost dlho ho drzia na slusnej urovni z vlastnych "zdrojov" :) az na niektore deti, ktore sem chodia prispievat je to super,ale to sa neda osetrit :D ludska blbost prezije aj spambotov :D
Krutibrko
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00

Príspevok od používateľa Krutibrko »

Vkľude založte ten paypal, aspoň bude mať vedenie na viac vodky a iného alkoholu :hysterical:

Ale vážne, ak je to možné, založte paypal donate, občas nejaké drobné by som poslal.
paranoid.asian
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 26. Feb, 2009, 16:37

Príspevok od používateľa paranoid.asian »

presne, ak by to bolo v ramci dobrovolnosti a neplatiaci by neboli o nic ukrateni (a teda by neboli nepriamo nuteni platit) tak preco nie. tlacitko na maine navyse nikomu neublizi.
::: ...
ANONYM_a7

Príspevok od používateľa ANONYM_a7 »

diki za podporu chlapi uvidime co na to vedenie, v riesení ;) A fakt proste mi sa snažíme tie veci seriózne riešiť ale v tomto prípade (úprava voči spambotom respektíve ďalší update) treba riešiť skutočne doslova a do písmena v bielych rukavičkách.

A verte mi že aj mne to vadí, a hlave modom to vadí, veď to je prázdna robota to mazanie ... holt ale vieme čo je vo veci, treba to dáko prežiť .. snáď sa podarí odstrániť problém asap
GABO
Administrátor
Administrátor

Uvidíme čo povie fórum teraz mal som na ruke čierne.
shiro
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa shiro »

Aby bolo jasno, nemam v umysle nejak znevazovat pracu ludi, viem co je to robit daco ked to cloveka bavi a nechce za to $$.
No ked vidim, ako sa niekolko mesiacov nic nedeje, tak uz mi to lezie na nervy.
GABO napísal:Ty počuj shiro....skľudni hormón ... bezcitné vyjadrovanie bez toho aby si vedel, kto čo z vedenia robí ja osobne nestrpím. Ak sa Ti nepáči môžeš letieť s takýmito primitívnymi príspevkami....primitivizmus úplný, typický slovenský.
Tak vidim ze uz X mesiacov je tu problem so spamom a nic? Co cakas? Musis pocitat s tym, ze kopu ludi (nielen mna) do skratka dozerie a budu pindat. Niesom zrovna clovek co drzi usta na uzde, ked je nastvany. Proste poviem krutu pravdu a je na tebe ako sa s tym vyrovnas. Lebo tento stav tu stale bude, len tak sa nestrati, kym s tym zodpovedni nieco nespravia.
GABO napísal:Možno si zaspal dobu - fórum sa aktualizovalo a aktualizované je na predposlednú verziu, nová vyšla nedávno.
Skade som to mal vediet? preco nieje update na poslednu verziu?
GABO napísal:Vieš evidentne prd čo sa robilo, aké zmeny a aj tak budeš "veštiť", ďakujeme.
Opat, skade som to mal vediet? Do urcitej miery viem ako funguju phphbb fora, no jasne ze nepoznam nejake klucky a podrobnosti na mieru robene, ak tu nejake take mate, kedze s tym priamo nepracujem.
GABO napísal: Milujem príspevky sadnem k tomu večer a budem klikať - holý prd budeš ako spústa iných machrov čo majú plné ústa a veľké reči a keď treva stiahnu riť, alebo zistia, že realita je iná. Okrem toho sa to pravidelne čistí kým sa Pali nevráti a nezaplikujú sa "určité veci". Bolo to písané X krát.
Ako som pisal, nerobim s tym casto, takze netusim ako je postavene zrovna toto forum. No ak by som bol v tvojej pozicii ze mam skratka prehlad a vedomosti, co vam brani nieco robit? Preco na niekoho cakat? A dokedy sa bude cakat?
Broslowski napísal:300 x vysvetlené a aj tak ... chlapci ak NIČ o problematike neviete láskavo sa aspoň zdržte komentárov :facepalm:
Kde je to vysvetlene? Kde je nejaky clanok s rozborom, preco sa spamovanie deje a ako sa to deje a co je potrebne spravit vsetko? Ci myslis ze my, co bezne s phpbb nerobime si to vycucame z prsta? Keby boli uzivatelia informovani, nikto by nepindal.
Broslowski napísal:Či páčilo by sa Vám keby sa pri update všetko dototo a celé fórum by šlo do sračiek? Áno vyriešilo by to problém ale definitívne... nie nie je to jednoduché, nie nedá sa to spraviť za večer, áno pracuje sa na tom v rámci možností.
Zaloha databazy nic? zaloha nastaveni? Ved ked robim daco taketo kriticke tak pozalohujem co ide aby bol pripadny navrat co najrychlejsi. Ano, vidim to asi moc jednoducho, no toto je zakladny princip. Ved pustis update a nechas server nech sa s tym hra, nie? Ved samotni autori phphbb nemozu dopustit aby sa daco posralo pri update, to by ako vyzeralo. Musi to byt nejak odladene.
Alebo, ak je nejaky zadrhel, poucte ma, rad si precitam co obnasa update alebo riesenie problemov v takto rozsiahlych forach.
Broslowski napísal:Mám 100 chutí zrobiť donate paypal a som zvedavý koľko ľudí bude ochotných podporiť robotu na fóre, ktorá je už od dátumu vzniku až k dnešku priam nevyčísliteľná. A MY (vedenie, modi, VIP) to robíme ZADARMO, vo voľnom čase, na úkor svojich vecí.... Ak nás za to budete platiť ok, berem, máte právo na sťažnosti. Uvedomte si prosím že navštevujete fórum zdarma, získaváte info z neho zdarma, bazar používate zdarma, moderovanie a správu fóra máte zdarma....
Nenarazam ani tak na platenie ako na to, ze ked uz daco pre ludi robim, tak za to aj zodpovedam a udrzujem to v pouzitelnej forme. A ano, aj ked je to na ukor nervou a volneho casu. Pretoze je to moje rozhodnutie, zobral som si to na plecia a musim s tym ratat.

Podobne ako ked si kupis psa. Musis s nim chodit von 2-3x denne, musis kupovat krmivo, riesit veterinara, platit dane. Vies co to obnasa a musis s tym zit, kedze sa o neho chces starat a chces ho mat. Rovnako je to aj s forom. A takisto, ako pes tiez nevydrzi niekolko mesiacov ked ochorie, aj forum bude mat cim dalej tym vacsie problemy, az chcipne.

Neviem comu na tomto principe nechapete.
Broslowski napísal:A shiro - prepáč za výraz ale týmto príspevkom si ma jednoznačne opätovne presvedčil že si dement :facepalm: ak si fakt tamto myslíš nemôžeš byť mentálne v poriadku :rolleyes: keby to tak bolo fórum nemôže existovať
Napisal som len krutu pravdu, kde v tom vidis nejaku demenciu? Proste spamuje sa tu uz niekolko mesiacov, vidim ze sa nic nedeje, tak co sa divis ze som nastvany? Akurat sa tu pisalo ze sa bude updatovat, alebo ze sa to riesi...tak chcem vidiet ze sa daco robi, ale nic nevidim. Spamy su tu stale a zda sa, ze ich mnozstvo narasta. Tebe doma praskne vodovod a vodar to bude akoze "riesit" tri mesiace, tebe to zatial cely cas kvapka a vlhnu ti steny. Povazujes tento stav za normalny? By som sa pozrel ci by si bol kludny :-)
GABO napísal:Tak nejaké pravidlá sme aktuálne aplikovali :D -> ak sa to celé zosype - tak cca 3 týždne to bude down.
PS: poďakujte užívateľovi Shiro - pôvodne som chcel dopiť tu vodku v chladničke, ale vypijem ju večer a dobre sa ožeriem...to len keby to fórum vrátane bazáru skapalo
Jasne, davaj za vinu mne, ze konecne sa daco deje...aspon teda o tomto mam info ze sa opat "daco" stalo, kedze si to napisal.
Ake pravidla to boli? nech vieme, nech sme informovani. Preco nenapises?

Bohvie kedy by sa daco stalo, ak by som nenapisal. Alebo vies dokazat, ze by sa daco stalo aj keby som sa neozval?
Naposledy upravil/-a shiro v Št 14. Máj, 2015, 14:24, upravené celkom 1 krát.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Kingston FURY 32GB DDR4 3600 MHz CL18 Beast Black | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi 14T 256GB
Hexaris

Príspevok od používateľa Hexaris »

Kazdy ma svoju pravdu ... peniaze je ideal brat max za hosting a SW ktory suvisi s chodom fora. Viem ake to je stat na opacnej strane, ale tiez viem, ze bez ludi je forum na dve veci. Ak sa stazuju, treba najst niekoho kto to bude riesit i z dlhodobeho hladiska (lepsie pre vas) ...

p.s. sem tu novicka a asi nemam pravo do toho kecat, ale za nazor sa snad este netresta ...
mino_85
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: St 29. Feb, 2012, 20:29

Príspevok od používateľa mino_85 »

No za seba poviem, že si dávam posledné týždne dosť pauzu, lebo je toho fakt veľa a aj pri najlepšej snahe človeku proste po čase vytečú nevry. Ľudia si ale musia uvedomiť kedy majú právo si na niečo nárokovať a jak píše Broslo... my, ak nám z toho prepne si môžeme dať pauzu, ale modi a admini to musia mazať stále a pochybujem, že ich to baví.

Na druhej strane neviem či by nebol lepší nápad proste s predstihom oznámiť, že fórum bude povedzme aj na 3 týždne out, ľudia by si chtiac-nechtiac dali pauzu a nevrela by im z toho toľko krv. Že by odstávku niektorí jedinci psychicky neuniesli je iná vec, ale trochu psychoterapie ešte nikoho nezabilo. :-D Podľa mňa je to aj dosť kontraproduktívne z pohľadu užitočnosti fóra pre "cezpoľných". Ak googlujem nejaký problém a natrafím na stránku kde je to samý spam, tak v sekunde idem ďalej a už sa nikdy nevrátim. Tento stav určite fóru nepomáha, hlavne ak to trvá dlhšie.
WS/GAMING MB: Asus Strix B650E-F Gaming WiFi CPU: Ryzen 7 9800X3D CPU cooler: Noctua NH-U12A chromax RAM: 64 GB DDR5 Kingston FURY Beast 6000 CL30 VGA: MSI RTX 5080 Vanguard SOC PSU: Seasonic Prime Fanless TX 700W System SSD: Samsung 990 PRO 1 TB Storage: Samsung 990 PRO 1 TB + Samsung 970 EVO Plus 2 TB + 2x Samsung 860 QVO 2TB Case: Jonsbo U5 Black Case fans: 6x Noctua NF-A12x25 PWM chromax Fan Regualtor: Aqua Computer Aquaero 6 LT LCD: LG 34UC88 Keyboard: Microsoft SideWinder X4 SK Mouse: Mionix Naos PRO Mouse pad: Zowie Gear P-TF X Audio: Creative GigaWorks T20 Series II Joystick: Thrustmaster TCA Sidestick + TCA Quadrant + Add-on - Airbus edition Gamepad: Xbox Elite Series 2

HTPC MB: MSI B150I GAMING PRO AC CPU: INTEL Pentium G4560 CPU cooler: Noctua NH-L12 + Noiseblocker eLoop B12-2 RAM: Crucial 8 GB DDR4 VGA: GT1030 PSU: MiniBox picoPSU-120 System SSD: Kingston UV400 120 GB Data HDD: WD Purple 6TB Case: Silverstone ML05 Milo Case fans: 2x Noctua NF-A8 ULN Remote control: Logitech K400 Plus
shiro
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa shiro »

No ved, uz len kvoli tomu ze to mazanie bordelu zerie dost casu by to mali riesit o to intenzivnejsie a efektivnejsie.
Samozrejme nejdeme drbat ludi len tak pre nic za nic, no ked uz s forom zacali, musia vediet ze si vyzaduje starostlivost a budu aj problemy. Ako ked si kupis psa. Tiez si ziada svoje.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Kingston FURY 32GB DDR4 3600 MHz CL18 Beast Black | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi 14T 256GB

Návrat na "Nákupná poradňa"