kasle sa mi mechanika s dvd znacky epro
dumal som nad flashnutim biosu-firmwaru a nasel som toto
http://www.cdr.cz/a/14005
tam je popisany tip ako flashnut a a zaroven prepalit bios
ale v tych linkoch na stahovanie som stiahol to co tam dali
po update som chel prepalit firmware a vsimol som si vec
Povsimnìte si revize firmware 1.05. Naslednì je vhodne provest restart PC. Po restartu spustte DVRA09_FW140EU.EXE, coz je samorozbalovaci archiv, ktery provadìjici upgrade firmware na verzi 1.40
ibaze odkaz ktorym som mal stiahnut subor dvdra09 fw140eu.exe nie je ten ktory je v popise kedze v popise odkaze link na tento subor ktory sa vola ina a to dvr109 fw140eu.exe
kedze tam ten je dvra09 fw140eu.exe enveim teraz ktory flash mam dat aby som nepopsul mechaniku.viete mi s tym niekto poradit:?
ktory subor mam flashnut?aby som neodkuril mechaniku? oba subory uz amm staihnute tak neviem teraz ze ktoryfirmware amm dat ABYT LADIL S POSTUPOM UPDATU NA INU MECHANIKU KTORY SOM VYKONAL. samotny firmware mozem dat i novsi len neveim ak som daval aj update mechaniky ci mozem dat iny firmware ako ten ktory chcu
pioneer 109d
- lezgy
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
- Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
radis mi tu ako keby som cical mlieko...ved ak mi zrejme odisla dvd tak asi nejaky problem bude....toto vseto si viem zratat aj sam....ide mi o to ze 7kusov po prepaleni firmwaru ostali vadne 2
mna zajima ci ma niekto skusenosti podbne ako ja ze
dvd pali zaradom vsetko a zrazu pride odskusana znacka a popsuje sa mechanika
lepse povedane dam ciste dvd a ked ho nacita nasledne ho envypali ale dvd uz znova nenacita....
tak ci je problem v dvd mediach alebo....
mna zajima ci ma niekto skusenosti podbne ako ja ze
dvd pali zaradom vsetko a zrazu pride odskusana znacka a popsuje sa mechanika
lepse povedane dam ciste dvd a ked ho nacita nasledne ho envypali ale dvd uz znova nenacita....
tak ci je problem v dvd mediach alebo....