Tiež keby mam prachy vezmem aj PS4 skrz niektoré hry

Jo a samozrejme komunita! bacha na to aby si mal s kým hrať mulťák :p sprav si prieskum ak budeš chceť hrať s kamošmi či majú xká alebo pská
To plati mozno teraz, avsak coskoro sa to s prichodom noveho API zmeni. V konzolach je oproti 280X o dost slabsia grafika, CPU je tiez slabe. Nehovoriac o tom, ze uz teraz tie konzoly nepotiahnu vstky hry v 1080p. A to ze o rok sa nebudu dat hrat hry na spominanej 280X hry je fakt blbost.Broslowski napísal:Nevrzga mi veru nicJo a PC za 500e ine kafe? ozvi sa o rok kde on si bude na Xku dalej drvit najnovsie hry a ty, holt, uz nie - preto sa na 6h tyzdenne oplati fakt kupit konzola
ja kupujem vyhradne online - a ake? podla chuti - forza ms 5, horizon 2, fifa, NBA, lego hry su superstefan.koval napísal:ake hry kupujete ? online aby nehucalo dvd?
ak stiahnem a zamzem pre nedostatok miesta, mozem zase stiahnut a mastit?
Ano zlavu a polovicu hier mam zdarma lebo mam goldstefan.koval napísal:zo vsetkeho co si vymenoval mi sedi tak rayman ale tiez asi online by som kupoval, a preco z gold? lebo tam ti dali zlavu na to ci ako?
scream napísal:Ak ta nebavi GTAV mam pre teba zlu spravu... si uz asi stary na hry