Mal som na mysli, ze nebudem prinuteny rozbalit mys tak, ze mi to potom navezmu naspat .
V poriadku, dakujem za vase skusenosti a rady. Beriem R3jku (nabijanie 1-3x tyzdenne mi nebude vadit), MX je vazne mimo rozpocet a by za tu cenu musela byt uplne dokonala ,pripadne aspon poskytovat eroticke sluzby
ja mam nastavenu mysku tak aby mi zacala blikat na 30%, cize keby som aj vtedy zacinal den tak s prehladom dokoncim a myska zit bude a nakolko dnes je microUSB nabijacka standard, tak ju hodim na noc na nabijacku a mam svaty pokoj od prace na kabaly, co beriem ako ozaj nudzovku
tolko k tomu
MB:Asus TUF B760M-Plus Wifi D4 / CPU:Intel i7 13700 / CPUcooler:AC Liquid Freezer II 240 + CM Maker Gel / RAM:4x8GB Patriot Viper 4133Mhz@38ooCL15 / GPU:Gigabyte RTX 4070ti Eagle@0.925V/2670/24600 / SSD:Samsung 970 Evo Plus 2TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Steelseries Rival 650 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R6 Black + Noctua NF-A14 PWM / monitor:Samsung G80SD
takisto silno odporucam Logitech, len vyborne skusenosti, mam tuto https://www.alza.sk/logitech-marathon-m ... 181142.htm uz dva roky BEZ ZMENY BATERIE, pripadam si ako keby mam kablovu sam nechapem, a to mi este soft od logitechu pise ze minimalne rok baterka vydrzi...
Taktiez pouzivam Logitech Marathon Mouse 705 uz nejaky rok a baterka ukazuje este 70% ..... mam aj klavesnicu Logitech K360 tu pouzivam asi pol roka a softik ukazuje ze baterka je uplne plna "Your keyboard's batteries are full" takze plna spokojnost .... obe zariadenia vyuzivam v praci cca 10 hodin denne okrem nedele... sobota tak 6 hodin