Dobrý deň prajem,
obraciam sa na Vás s problémom, ktorý nastal na mojej tlačiarni HP Photosmart 5515 a dúfam, že mi ako tak budete vedieť poradiť. Po vyčerpaní čiernej farby som dokúpil novú kazetu samozrejme v overenom obchode a originál kazetu od HP. Po nainštalovaní kazety mi vytlačilo 2 strany, ale už ta druhá strana bola taká ako keby dochádzala farba a to bolo všetko, od vtedy mi "tlačilo" prázdne stránky. Skúšal som v nástrojoch dať vyčistiť tlačovú hlavu potom vyčistiť atrament ale bez výsledne. Rozobral som ju, skontroloval trysky, prečistil, ale ani to nepomohlo. Ako posledný pokus som zvolil kúpu novej kazety, čo ak náhodou bola ta predchádzajúca zla. Bohužiaľ sa ukázalo, že v kazetách to nebolo. Za dlhé roky som sa s niečim podobným nestretol a som v koncoch. Za akékoľvek rady a postrehy Vám budem nesmierne vďačný.
HP Photosmart 5515
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 15. Nov, 2014, 11:10
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Re: HP Photosmart 5515
pokial ti blbnu dve kazety, v nich problem nebude.
Mohli sa ti este zaniest trysky na voziku v tlaciarni. Na to aby si ich vycistil mozes skusit tam kvapnut kusok liehu zo strany kaziet, ked ich vyberies a uvidis ci pomoze.
Ked to nezabere, a pokial uz nemas tlaciaren v zaruke, tak si skoncil, Photosmart seria sa neopravuje, nieje podpora, diely, nic.
V ramci zaruky ti ju v pripade akejkolvek zavady (samozrejme spadajucej do zar. podmienok) vymenia kus za kus, neriesia sa ziadne opravovacky.
Mohli sa ti este zaniest trysky na voziku v tlaciarni. Na to aby si ich vycistil mozes skusit tam kvapnut kusok liehu zo strany kaziet, ked ich vyberies a uvidis ci pomoze.
Ked to nezabere, a pokial uz nemas tlaciaren v zaruke, tak si skoncil, Photosmart seria sa neopravuje, nieje podpora, diely, nic.
V ramci zaruky ti ju v pripade akejkolvek zavady (samozrejme spadajucej do zar. podmienok) vymenia kus za kus, neriesia sa ziadne opravovacky.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 15. Nov, 2014, 11:10
Re: HP Photosmart 5515
Dobre, skúsim to ešte s tým liehom a tu tlačiareň mám už 3 roky. Takže ako píšeš keď toto nepomôže, tak som asi fakt skončil.