Oplatí sa tých 100 eur ešte dať k tak kvalitným sluchátkam ?
Inak v podstate ešte mám 300 eur voľných, lebo skrinku nebudem potrebovať. Nakoniec som sa rozhodol postaviť si niečo takéto : http://pretaktovanie.zoznam.sk/viewtopi ... 5&t=107838 (kľudne sa mi tam znalý môžte vyjadriť, že ako to vylepšiť )
... čiže keď mám ešte 300 eur voľných, čo pridať/vylepšiť ?
Zhodnotenie a doplnenie zostavy [1.300€]
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
Re: Zhodnotenie a doplnenie zostavy [1.300€]
nesledujem velmi temu a neviem, co tam vlastne vsetko mas. No investicia do niecoho ako je FiiO sa urcite oplati, ked chces mat aspon trochu rozumny zvuk.
Cim kvalitnejsie mas sluchadla, tym prave potrebujes lepsiu tu cast retazca pred sluchadlami - hudbu, dac a zosik.
Cim kvalitnejsie mas sluchadla, tym prave potrebujes lepsiu tu cast retazca pred sluchadlami - hudbu, dac a zosik.
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Spoiler: ukázať
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
aha tak potom dobre. Nevedel som
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
a stoloskrinky postavíš za čo ? materiál nie je lacný, sklo a podobné veci rovnako + ostatný montážny materiál...to je dosť peňazí
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
No za peniaze ich postavím? Zadarmo asi ťažko
Nemusíš sa ty nič báť. Tieto peniaze boli len a len na zostavu. Stolík som mal už aj tak vybratý osobitne bokom. Akurát, že tie peniaze pôjdu nie do objednávky ale materiálu. a za ďalšie, ujo je stolár
Inak ani zostavu ste mi tu nevyskladali za 1300 eur. Čiže aj zo zostavy ostanú peniaze,... a + nebude mi logicky treba ani ten fractal, takže tiež 120 eur k dobru.
Nemusíš sa ty nič báť. Tieto peniaze boli len a len na zostavu. Stolík som mal už aj tak vybratý osobitne bokom. Akurát, že tie peniaze pôjdu nie do objednávky ale materiálu. a za ďalšie, ujo je stolár
Inak ani zostavu ste mi tu nevyskladali za 1300 eur. Čiže aj zo zostavy ostanú peniaze,... a + nebude mi logicky treba ani ten fractal, takže tiež 120 eur k dobru.