Fallout 4 General Thread
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Re: Páni je to tu - Fallout 4 Announcement Thread
dik za vysvetlenie Michal ,... asi to začnem pomaly hrať zaradom, lebo tá 4ka ma nejak chytila,... a nedokázal by som hrať nejakú poslednú časť ebz toho aby som vedel čo bolo pred tým ,... resp čo všetko vôbec bolo pred tým
- Memnon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
leon ten obrazok bol bomba
mna teda moderna 3D brblacka neoslovila
mam za sebou 1, 1.5(tusim resurection mod), 2 a 3 a tou som skoncil, NV som nehral bo ten maglajz aka 50odtienov sivej a 50odtienov hnedej v podobe F3 a absenciou ducha subojov a rozhovorov ma maximalne sklamali
ale ako necham sa prekvapit co to bude zac az to bude
mna teda moderna 3D brblacka neoslovila
mam za sebou 1, 1.5(tusim resurection mod), 2 a 3 a tou som skoncil, NV som nehral bo ten maglajz aka 50odtienov sivej a 50odtienov hnedej v podobe F3 a absenciou ducha subojov a rozhovorov ma maximalne sklamali
ale ako necham sa prekvapit co to bude zac az to bude
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5.1(4.8cache)@1.234V / CPUcooler:AC Liquid Freezer II 240 + CM Maker Gel / RAM:4x8GB Patriot Viper 4133Mhz@4oooCL18 / GPU:Gigabyte RTX 4070ti Eagle@0.925V/2670/24600 / SSD:Samsung 970 Evo Plus 2TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Steelseries Rival 650 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R6 Black + Noctua NF-A14 PWM / monitor:Acer Predator XB323UGP
Tak je to napokon Boston
http://www.sector.sk/novinka/100706/bos ... lout-4.htm
http://www.sector.sk/novinka/100706/bos ... lout-4.htm
Spoiler: ukázať
Ja sa proste neviem dostať do toho hrať F1, je to celé neprehľadné, komplikované a proste ma to vôbec nechytá hoc príbeh je top
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Vyvoj postavy tam bol perfektne prepracovany, snad jedna z mala hier, kde som musel citat manual To boli hry zo starych dobrych cias
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
asi tak,... ja som sa pohol dnu do nejakej budovy (úplne hneď na začiatku ), zabil ma tam nejaký mravec či čo a vypol som to nevedel som sa ani odklikať preč aby som mu ušielEasa napísal:Ja sa proste neviem dostať do toho hrať F1, je to celé neprehľadné, komplikované a proste ma to vôbec nechytá hoc príbeh je top
Ako ja mám príbehovo F1 aj 2 zmáknutý a načítaný, takže sa tam nestrácam nikde a poznám históriu a väzby, ale "actual gameplay"...Práve som to vypol po pol hodine skúšania dostať sa do toho, je to proste na dnešnú dobu a pomery už out. Ako mať veterána, na show good ale precestovať na tom pol sveta to asi nie.
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
neprehladne? Nikdy by som nepovedal. Vytvorenie postavy moze byt, a potom aj identifikacia skillov kam investovat. Inak by to ale malo byt ok.
Na modernom OS treba samozrejme nainstalovat neoficialny high-res patch a pod.
Rozumna postava pre F1/F2:
Podla mna to rozhodne stoji za to hrat. Su to skvele hry. Ten pocit, ze je clovek strateny, je dobre znamenie. Combat je dobry, pribeh tiez, vsetko. Jedine, co sa tym hram da vytknut, ze su stare a nemaju moderne zjednodusujuce ficury.
Na modernom OS treba samozrejme nainstalovat neoficialny high-res patch a pod.
Rozumna postava pre F1/F2:
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Neviem proste neviem kam mám skorej ísť, vyšiel som z Vaultu a rovno do Shady Sands a pak ma zabili Chánovia... Strašne by som sa rád do toho dostal tak aby ma to bavilo nakoľko určité drobné odkazy a referencie človek pochopí až keď to zahrá... Ale mám to na obtiažnosti pre deti a hanbím sa
Ak si dobre pamatam tak som pri F Tactic pouzival Forestovu taktiku v situaciach kde bol silny super"utíkej Foreste, ... utíkej"
Pri F1 a F2 si uz nepamatam ci sa dalo utiect
Pri F1 a F2 si uz nepamatam ci sa dalo utiect
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
ja som naposledy hrál asi zmódované NV (hlavne enb+textúry - bože, to bola paráda!)...už niekoľkokrát som mal chuť to znovu dať, no...okrem pekného vizuálu tam bolo toľko herných bugov, že jedna časť príbehu sa úplne kvôli tomu stopla a nedalo sa to obísť, takže to bola vtedy posledná bodka
na 4 sa teším ako decko
na 4 sa teším ako decko
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
NV bol síce zabugovaný (a hodne) ale pri troche šťastia a hrania sa s konzolou a Fallout Wiki to šlo. Každopádne aspoň podla väčšiny old school hráčov to bol nástupca hodný mena Fallout, presne v duchu starých hier (vraj)...Za seba môžem potvrdiť že som bol tou hrou unesený doslova... Top lokality, možnosti, postavy... F3 je oproti tomu také otvorenejšie Call of Duty...
A už som sa nakoniec dokopal do tej jedničky, postava +- podla Michala, vytlačil som si 130 stranový Vault Dweller´s Survival Guide a ide sa ...
A už som sa nakoniec dokopal do tej jedničky, postava +- podla Michala, vytlačil som si 130 stranový Vault Dweller´s Survival Guide a ide sa ...
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
hral som NV, myslim dokonca viac nez raz?
Nikdy som s bugmi nejaky zasadny problem nemal. mozno kvoli tomu, ze som hral iba nejaku opatchovanu verziu. Na Steame mam Ultimate edition, predtym som to mozno hral spiratene...uz si nepamatam.
Kazdopadne NV bol naozaj skvely. Bethesda v F3 spravila mnoho preslapov (napr. enklava, mutanti). Taktiez si spominam, ze som sa akosi dlho plazil starymi tunelmi metra. No spravili aj dobre veci, napr. Tranquility lane. Oproti Skyrimu ale aspon hlavna postava v F3 dava zmysel (v Skyrime cely zivot postavy nic a zrazu je z nicoho nic dragonborn).
Na NV pracovali aj ludia, ktori robili povodne F1 a F2. Cize boli lepsie zoznameni s pozadim tych hier.
Postavy sa daju volit rozne. Zaujimavy je vraj playthrough s inteligenciou 4 alebo menej. Potom je postava blbec a udajne to ani nemusi ist dokoncit
Nikdy som s bugmi nejaky zasadny problem nemal. mozno kvoli tomu, ze som hral iba nejaku opatchovanu verziu. Na Steame mam Ultimate edition, predtym som to mozno hral spiratene...uz si nepamatam.
Kazdopadne NV bol naozaj skvely. Bethesda v F3 spravila mnoho preslapov (napr. enklava, mutanti). Taktiez si spominam, ze som sa akosi dlho plazil starymi tunelmi metra. No spravili aj dobre veci, napr. Tranquility lane. Oproti Skyrimu ale aspon hlavna postava v F3 dava zmysel (v Skyrime cely zivot postavy nic a zrazu je z nicoho nic dragonborn).
Na NV pracovali aj ludia, ktori robili povodne F1 a F2. Cize boli lepsie zoznameni s pozadim tych hier.
Postavy sa daju volit rozne. Zaujimavy je vraj playthrough s inteligenciou 4 alebo menej. Potom je postava blbec a udajne to ani nemusi ist dokoncit
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Keď som hral NV prvý raz, s modom akurát na centrovaný pohľad a bez ničoho iného tak to šlo prakticky bez bugu, a pak so všetkými DLC, nejakými modmi atď mi na konci neprišiel nikdy Lanius, takže sa nedalo ísť ďalej. Ale hej tie low intelligence dialogy kde hlavná postava je neandertálec to je skvost