The Witcher 3: Wild Hunt
Re: The Witcher 3: Wild Hunt
Neviem ci to je patchom 1.05 alebo novymi ovladacmi na grafiku ktore som si akurat nainstaloval ale akosi mi zacala padat hra. Snad sa to samo casom vyriesi
Spoiler: ukázať
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
ten patch je k hov.. mne na nom nesiel antialiasing a fps kleslo
- Kknightley
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Dec, 2012, 18:01
Po patchi a nových nvidia driveroch hra padá z času na čas aj mne. Dokonca sa mi už 2x resetol cely pc, na 1.04 to nerobilo... Ak môžem odporučiť spravte downgrade na 1.04
Mám pocit že aj v lese je menej FPS s novým patchom. Nemeral som to, len tak pocitovo hovorím.
Mám pocit že aj v lese je menej FPS s novým patchom. Nemeral som to, len tak pocitovo hovorím.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
len taka drobnost..savy z roznych verzii su nekompatibilne
- Memnon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
akych verzii?
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5.1(4.8cache)@1.234V / CPUcooler:AC Liquid Freezer II 240 + CM Maker Gel / RAM:4x8GB Patriot Viper 4133Mhz@4oooCL18 / GPU:Gigabyte RTX 4070ti Eagle@0.925V/2670/24600 / SSD:Samsung 970 Evo Plus 2TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Steelseries Rival 650 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R6 Black + Noctua NF-A14 PWM / monitor:Acer Predator XB323UGP
- Kknightley
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Dec, 2012, 18:01
Jeden z tých pekne vyzerajúcich must have modov:
tak dnes dom dohral Level 36
Ja som to dohral tiez uz v sobotu rano o 4:35 . lvl 33, plna majstrovska kocici zbroj, najsilnejsie gemy a runove kamene. Celkovy cas hrania: 7dni 17hodin 1min. Hru som nainstaloval 22.5. 13:57. Mozes si vypocitat kolko hodin spanku som mal
upravene az taky blazon niesom //
upravene az taky blazon niesom //
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
- filuS
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 26. Aug, 2008, 13:14
Ja som to mal dohrate uz pred tyzdnom, tak za cca 100 hodin cisteho casu (4 days 10 hours) - vsetky contrakty co som nasiel, drviva vacsina side questov (okrem horse race, gwentu a zopar questov, co automaticky failnu ak clovek prejde istu cast dejovej linie). Vsade, kde sa da dostat peso, je vycistene, jedine otazniky ostavaju na mori v Skellige, a tam som si isty, ze nic poriadne nebude. "Uvarene" takmer vsetky potiony, decoction a oils - akurat tie, kde potrebujem foglet teeth a ekimmaras hide - nikde nie som schopny tie veci nafarmit (plus mi chyba Ancient Leshen decoction - ale s tym nic neurobim, pri queste som sa rozpraval so nespravnym clovekom).
Zo zaciatku sa mi tazko rozbiehalo, nie som velky fanusik SP hier, chcel som sa sustredit iba na main quest. Akurat, ze ked som sa ocitol pri baronovi, tak som zistil, ze s mojim lvlom to proste nedam. Tak som naloadoval nejaky starsi save a zacal som robit contracty a side questy. Vtedy ma to zacalo celkom bavit, akurat ze main questy zacali byt prilis lahke a ku koncu dokonca tak lahke, az to bola takmer nuda, ziadny challenge.
Inac hra samotna zo zaciatku neskutocne casto padala - po tom, co som prisiel asi o 2 hodiny hrania, som si vypestoval paranoju, a savoval som to kazde 2 minuty.
https://drive.google.com/folderview?id= ... sp=sharing
Tu su itemy, co som na potulkach svetom ponachadzal.
Pevne dufam, ze pride nejake DLC alebo snad neskor cela expanzia, kde budem mat moznost znova hrat za Ciri, jej combat bol uchvatny, bavil ma viac ako s Geraltom.
Zo zaciatku sa mi tazko rozbiehalo, nie som velky fanusik SP hier, chcel som sa sustredit iba na main quest. Akurat, ze ked som sa ocitol pri baronovi, tak som zistil, ze s mojim lvlom to proste nedam. Tak som naloadoval nejaky starsi save a zacal som robit contracty a side questy. Vtedy ma to zacalo celkom bavit, akurat ze main questy zacali byt prilis lahke a ku koncu dokonca tak lahke, az to bola takmer nuda, ziadny challenge.
Inac hra samotna zo zaciatku neskutocne casto padala - po tom, co som prisiel asi o 2 hodiny hrania, som si vypestoval paranoju, a savoval som to kazde 2 minuty.
https://drive.google.com/folderview?id= ... sp=sharing
Tu su itemy, co som na potulkach svetom ponachadzal.
Pevne dufam, ze pride nejake DLC alebo snad neskor cela expanzia, kde budem mat moznost znova hrat za Ciri, jej combat bol uchvatny, bavil ma viac ako s Geraltom.
Desktop
Mne hra nepadla ani raz Tak zo zaciatku som malo spal Ale poviem vam ze ked som presiel hlavny pribeh tak opat sa mi ukazali vykricniky na mape. Ta hra ma neskutocne vela uloh
Nemáte problém s úlohou "Drsná doba" ? všetko som splnil už mám len doručiť list kováčovi ,no ked som pri ňom tak takú možnosť nemám
MB:ASROCK Z68 Pro3-M CPU:i5-2500K + Gelid Tranquillo+UCTB12 RAM:KINGSTON 4x2GB DDR3 1333MHz HDD:WESTERN DIGITAL Caviar Green 500GB 32MB cache SSD:CRUCIAL M4 128GB GPU:MSI GeForce GTX 1060 GAMING X 6G Sound:Sound blaster tactic3d sigma PSU:Seasonic X-660 Case:SILVERSTONE SST-PS05B Precision + 7xEnermax T.B.Silence, UCTB12 Monitor:LG IPS235V-BN