The Witcher 3: Wild Hunt
Re: The Witcher 3: Wild Hunt
prave som sa nechal oklamat Morovou Pannou...a tak som chcel tej dusicke pomoct. za dobrotu na zobrotu
Spoiler: ukázať
odpoveď na ten spoiler
MacBook Pro 13 (2016) + iPhone 12 mini
PS5 Slim
PS5 Slim
- filuS
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 26. Aug, 2008, 13:14
Btw - vcera som si vsimol, ze s patchom 1.05 sa zmenili recepty na niektore oils (napr. Ekimmaras hide ja v receptoch nahradene niecim inym). Na druhej strane pos*ali stackovanie alchimistickych objektov - vycraftit dva rovnake mutageny ide len tak, ze sa najprv urobi jeden, hodi na zem, urobi druhy, a potom ten prvy zoberie naspat do inventara (ak by sa ten prvy nevyhodil, tak to len vypisuje "You already have this item"). White Gull sa tiez da robit iba po jednom.
Ja som vsetko zapichoval ak sa dalo, prislo mi to jednoduchsie. "Svihat mecom a klatit Triss" - tymto mottom som sa riadil pocas celej hryprave som sa nechal oklamat Morovou Pannou...a tak som chcel tej dusicke pomoct. za dobrotu na zobrotu
Desktop
u mňa zatial najtahšie rozhodnutie bol bočný quest s duchom lesa (leshen), kde si sa mal rozhodnut ci ho zabijes alebo nie. Ani jedno rozhodnutie prakticky nebolo spravne.
Druhe najtažšie bol asi quest s čarodejnicami a vybratím medzi nimi a zaklatým v strome.
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
vcera som kupil na GOGu, je to v 10% zlave, cize za 36 EUR...solidna cena oproti Steamu.
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
- M1ch4l
- VIP
pozeram youtube lets play na kanali ChristopherOdd a na zaklade toho sa mi ta hra zapacila. Prve videa co som videl ma moc neoslovili. Az potom ako som sa s tou hrou zoznamil viac do hlbky bolo vidiet ako kvalitne su spravene questy. Prostredie je tiez fajn a combat vyzera byt dobry. Tak som zvedavy ked budem ja hrat...ale az o par dni. Nechcem to zatial instalovat kvoli skuskam, momentalne mi staci XCOM Long war.
- Memnon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
ja mam akurat maly problem s Q, v skellige neviem nastartovat velky zavod(na ktory som potreboval kvalifikaciu), pridem nikto sa nerozprava a hra sa tvrari ze zavod uz zacal dufam v skory patch
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5.1(4.8cache)@1.234V / CPUcooler:AC Liquid Freezer II 240 + CM Maker Gel / RAM:4x8GB Patriot Viper 4133Mhz@4oooCL18 / GPU:Gigabyte RTX 4070ti Eagle@0.925V/2670/24600 / SSD:Samsung 970 Evo Plus 2TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Steelseries Rival 650 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R6 Black + Noctua NF-A14 PWM / monitor:Acer Predator XB323UGP
- filuS
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 26. Aug, 2008, 13:14
Ja som urobil chybu, ze som ho nezabil. Velmi som neriesil rozhodnutia - od zaciatku som sa zameral na to, ze ak je to mozne, tak skoncim pri Triss - podarilo sa; vsetko ostatne som riesil tak, ze som ani necital a uchylil sa rovno k nasiliu (Butcher of Blaviken ), a zasadne som nikomu neveril. Akurat, ze pri tomto konkretnom queste to zacina tym, ze sa mas porozpravat s 2 ludmi - no a ten, kde toho Leshena nezabijes bol jednoducho prvy, cize automaticky ma k nemu smeroval "navigator". Az davno potom, co uz ten quest bol spraveny a zacal som riesit, ze kde zohnat Ancient Leshen mutagen, tak som zistil, ze som si vybral zle. Co uz, stane sa, nemusim mat vsetko.u mňa zatial najtahšie rozhodnutie bol bočný quest s duchom lesa (leshen), kde si sa mal rozhodnut ci ho zabijes alebo nie.
Inac toto je krasa Witchera - rozhodnutia nestoja na bielych a ciernych moznostiach, v mnohych questoch je to prave o tom, ze ponuknute moznosti su rovnako zle. len si nieco jednoducho vybrat musis.
Desktop
Tak to som zvedavy na Triss...Cakal som ze nieco bude aj s Keirou ale nie a nie sa dockat...Chudak Gerald, musi sa mu tazko jazdit s plnymi jajkamiJa som vsetko zapichoval ak sa dalo, prislo mi to jednoduchsie. "Svihat mecom a klatit Triss" - tymto mottom som sa riadil pocas celej hry
S Keirou bude bude
MB:ASROCK Z68 Pro3-M CPU:i5-2500K + Gelid Tranquillo+UCTB12 RAM:KINGSTON 4x2GB DDR3 1333MHz HDD:WESTERN DIGITAL Caviar Green 500GB 32MB cache SSD:CRUCIAL M4 128GB GPU:MSI GeForce GTX 1060 GAMING X 6G Sound:Sound blaster tactic3d sigma PSU:Seasonic X-660 Case:SILVERSTONE SST-PS05B Precision + 7xEnermax T.B.Silence, UCTB12 Monitor:LG IPS235V-BN
- BlackAngel
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 24. Sep, 2007, 08:00
taka trosku mimo otazka, bavil by witcher aj casual hraca, co si sem tam zahra dotu a na PS4 nejake auta a nhl? Jednotku som hral, aj ma celkom bavila, len viem, ze som sa zasekol a nevedel som co dalej. Dvojku som kupil, ale v podstate som len dokoncil tutorial a potom som to uz nezapol. Ked vo w3 zacnem quest, ukazuje mi na mape kam ist, ci musim bludit a hladat? Ti, co to hraju na PS4 ako je to tam optimalizovane? Vopred dakujem vsetkym za odpovede.
CPU: I3 4130 + Noctua NH-U12P MB: ASrock Z87M Extreme4 VGA: MSI GTX 950 2GB RAM: KINGSTON 2x4GB HyperX 1600MHz SSD: Kingston 128GB V200 HDD:WD640AAKS PSU: Corsair VX450W Case: Fractal Desing 1500 Monitor: Dell P2414H + Dell Studio 1555 + PS4
- Memnon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
z toho co som cital pre casual hraca, 4M predanych kopii urcite nie je hardcore zakladna a akurat inventar je pre konzolistov osina v zadku
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5.1(4.8cache)@1.234V / CPUcooler:AC Liquid Freezer II 240 + CM Maker Gel / RAM:4x8GB Patriot Viper 4133Mhz@4oooCL18 / GPU:Gigabyte RTX 4070ti Eagle@0.925V/2670/24600 / SSD:Samsung 970 Evo Plus 2TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Steelseries Rival 650 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R6 Black + Noctua NF-A14 PWM / monitor:Acer Predator XB323UGP
- M1ch4l
- VIP
pozri si nejaky youtube let's play, ale tak aby si videl dalej nez je White Orchard a urob si obrazok. Uvidis sam.BlackAngel napísal:taka trosku mimo otazka, bavil by witcher aj casual hraca, co si sem tam zahra dotu a na PS4 nejake auta a nhl? Jednotku som hral, aj ma celkom bavila, len viem, ze som sa zasekol a nevedel som co dalej. Dvojku som kupil, ale v podstate som len dokoncil tutorial a potom som to uz nezapol. Ked vo w3 zacnem quest, ukazuje mi na mape kam ist, ci musim bludit a hladat? Ti, co to hraju na PS4 ako je to tam optimalizovane? Vopred dakujem vsetkym za odpovede.
- Kknightley
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Dec, 2012, 18:01
S keiro to bude celkom zaujimavo urobené ešte sa k tomu asi len dostanešEnergetik napísal:Tak to som zvedavy na Triss...Cakal som ze nieco bude aj s Keirou ale nie a nie sa dockat...Chudak Gerald, musi sa mu tazko jazdit s plnymi jajkamiJa som vsetko zapichoval ak sa dalo, prislo mi to jednoduchsie. "Svihat mecom a klatit Triss" - tymto mottom som sa riadil pocas celej hry