Najlepšia všestranná myš
Najlepšia všestranná myš
Zdar,
V minulosti som mal MS Sidewinder X8, to bol čistý odpad, potom Logi G700, taktiež nič moc, funkčne super ale hltala batérie a ťažká ako tehla. Teraz šla moja G502 Proteus na RMA kôli tomu že to je zase kus lepený čínským dieťaťom na nočnej smene o tretej ráno za kopček ryže, takže som si zobral Death Adder Chroma no to tiež nevyzerá svetoborne a plasty ako na 10 eurovej HAMA myške...
Takže sa dostávam k otázke, poprosím slušnú, ODOLNÚ, dobre stavanú, ľahkú alebo variabilnú myš na každý deň. Cena nehrá rolu. ďakujem za rady a postrehy.
V minulosti som mal MS Sidewinder X8, to bol čistý odpad, potom Logi G700, taktiež nič moc, funkčne super ale hltala batérie a ťažká ako tehla. Teraz šla moja G502 Proteus na RMA kôli tomu že to je zase kus lepený čínským dieťaťom na nočnej smene o tretej ráno za kopček ryže, takže som si zobral Death Adder Chroma no to tiež nevyzerá svetoborne a plasty ako na 10 eurovej HAMA myške...
Takže sa dostávam k otázke, poprosím slušnú, ODOLNÚ, dobre stavanú, ľahkú alebo variabilnú myš na každý deň. Cena nehrá rolu. ďakujem za rady a postrehy.
Re: Najlepšia všestranná myš
Kokos ides mi do rany lebo prave mam pod rukou dokonalost od majstrov z logitechu. MX Master je skutocne master je to neuveritelna mys ktora stoji za kazde pesso
Hm, nemá chvostík, to by bol návrat pre mňa Nieje moc ťažká? G700 bola. na Logitechu oceňujem tiché koliesko s možnosťou volnobehu, je to aj tam?
Je to tam je lahucka pre 3 devices moznost BT + ich usb sracka je v baleni.
ja som zahodil vsetky gamerske mysky co som mal taktiez uz aj v praci ficim len na tomto proste ju stale nosim v taske a kde vytiahnem prepnem tlacidlo 1/2/3 a idem si dalej. Egonomia je perfektna a to doslova. Kolecko je tento krat trocha ine je variabilne vies si nastavit triger napr ked silno zatocis prpne sa do kontinualneho schrolu samozrejme da sa to aj prepinat - fakt dokonala mys
ja som zahodil vsetky gamerske mysky co som mal taktiez uz aj v praci ficim len na tomto proste ju stale nosim v taske a kde vytiahnem prepnem tlacidlo 1/2/3 a idem si dalej. Egonomia je perfektna a to doslova. Kolecko je tento krat trocha ine je variabilne vies si nastavit triger napr ked silno zatocis prpne sa do kontinualneho schrolu samozrejme da sa to aj prepinat - fakt dokonala mys
Mkay, a čo DPI? Rozmýšlam že by som jej dal šancu
To sa neda absolutne nijak nastavovat co ma dost sklamalo pisal som aj na support ci daco nerobim zle a dostal som odpoved ze to nie je gamerska mys tak to ani neplanuju implementovat - v ovladaci vies nastavit maximalne tak senzitivitu co mne osobne staci. Ak sa da odporucam alza kupit skusit ak ti nesadne vratit. Pro takto drahom produktu by som nemal anilen najmensiu vycitku svedomia:) Ale verim ze u nevratis :
Normálne pracujem na 2500-4000 DPI, hento má max 1600... To je sakra malo na takú myšku
no neviem proste pracujem na 4K monitore a nemam problem fakt to treba vyskúšať ale ako chceš sú to tvoje prachy - hádam vieš čo sú tie tisíckové DPI (pure marketing)
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
mozno by som na tvojom mieste skusil prave naopak nieco jednoduche
http://mysi.heureka.sk/cm-storm-alcor/
https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... li=1#gid=0
http://mysi.heureka.sk/cm-storm-alcor/
https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... li=1#gid=0
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Mam doma Proteus a je uplne super. Preco nepockas na RMA? Podla mna mas len nestastie na kus.
Spoiler: ukázať
jj tak isto ju mám aj keď nie dlho. Nemal som s ňou zatiaľ žiadny problém a musím povedať že som s ňou maximálne spokojný...
Vážne si ale len chytil zlý kus a potom hádžeš celú radu do koša
Vážne si ale len chytil zlý kus a potom hádžeš celú radu do koša
Smartphone: iPhone 13 Pro Max 512GB
Notebook: Apple MacBook Pro M1 2020- 16GB RAM, 512GB SSD
Workstation I: Apple Mac Mini M1 2020 - 16GB RAM, 1TB SSD
Workstation II: Apple iMac 5K 27" (Intel Core i7 4.2GHz Kaby Lake, 32GB, AMD Radeon Pro 575 4GB, 1TB SSD)
Workstation III: Intel Core i7-8700 | ASUS PRIME H370M-PLUS | Crucial 32GB DDR4 | Samsung 850 EVO 500GB + Seagate 1TB HDD | Asus DUAL GeForce GTX1070 8GB | Fractal Define Mini C | Evga SuperNova 550 G3 | NOCTUA NH-D14 | Windows 10 64-bit PRO
Workstation IV: Pracuje sa na tom
Camera gear: 2x Canon R + Sigma 35mm f/1.4 DG HSM ART + Tamron 24-70mm f/2.8 Di VC USD G2 + Samyang AF 14mm F2.8
Notebook: Apple MacBook Pro M1 2020- 16GB RAM, 512GB SSD
Workstation I: Apple Mac Mini M1 2020 - 16GB RAM, 1TB SSD
Workstation II: Apple iMac 5K 27" (Intel Core i7 4.2GHz Kaby Lake, 32GB, AMD Radeon Pro 575 4GB, 1TB SSD)
Workstation III: Intel Core i7-8700 | ASUS PRIME H370M-PLUS | Crucial 32GB DDR4 | Samsung 850 EVO 500GB + Seagate 1TB HDD | Asus DUAL GeForce GTX1070 8GB | Fractal Define Mini C | Evga SuperNova 550 G3 | NOCTUA NH-D14 | Windows 10 64-bit PRO
Workstation IV: Pracuje sa na tom
Camera gear: 2x Canon R + Sigma 35mm f/1.4 DG HSM ART + Tamron 24-70mm f/2.8 Di VC USD G2 + Samyang AF 14mm F2.8
btw ta MX master co sa tyka odolnosti - zdrbala sa mi uz 3x zo stola (cca meter aj pol) padol mi na nu 3,5 palcovy disk (sposobilo to mini ranku na tele) a ako musim povedat ze je stale ako nova.
Proteus mam taktiez doma na test super mys taktiez mozem odporucit no masterka mi uplne zastrela mysel tak som na nu uplne zabudol
Proteus mam taktiez doma na test super mys taktiez mozem odporucit no masterka mi uplne zastrela mysel tak som na nu uplne zabudol
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
po dvadsiatich myskach co som vyskusal mozem s kludnym svedomim odporucit nasledovny kusok:
https://www.alza.sk/func-ms3-r2-d2273798.htm
ergonomia TOP, senzor si dovolim tvrdit,ze neodtrhnes pri ziadnej fps hre, pouzivam ju na 4K dpi, krasne nastavenia podsvietenia,macros, atd... proste tip top myska a k tomu zadara podlozka ktora je vyborna...zatial ju mam druhy mesiac a krive slovo nemozem povedat. kabel je tvrdy pleteny(rozhodne ho nezlomis jak na logitech co odchadzal dookola) mam tazku pracku a ziadne vrzganie prehybanie a pod...
k nej som kupil aj mech klavesnicu func a mega spokojny som
rozhodne nebudes lutovat
p.s. logitechy mi odisli asi 4 ks , MX/G verzie, 3x kabel raz senzor ... Razer mi odisiel raz senzor a raz dvojkliky( a casom zacali vrzgat), pri poslednej ouroboros co vrzgala jak mater, som si povedal,ze to chce nieco uplne z ineho sudku
https://www.alza.sk/func-ms3-r2-d2273798.htm
ergonomia TOP, senzor si dovolim tvrdit,ze neodtrhnes pri ziadnej fps hre, pouzivam ju na 4K dpi, krasne nastavenia podsvietenia,macros, atd... proste tip top myska a k tomu zadara podlozka ktora je vyborna...zatial ju mam druhy mesiac a krive slovo nemozem povedat. kabel je tvrdy pleteny(rozhodne ho nezlomis jak na logitech co odchadzal dookola) mam tazku pracku a ziadne vrzganie prehybanie a pod...
k nej som kupil aj mech klavesnicu func a mega spokojny som
rozhodne nebudes lutovat
p.s. logitechy mi odisli asi 4 ks , MX/G verzie, 3x kabel raz senzor ... Razer mi odisiel raz senzor a raz dvojkliky( a casom zacali vrzgat), pri poslednej ouroboros co vrzgala jak mater, som si povedal,ze to chce nieco uplne z ineho sudku
Mal som dnes čas tak som bol tú kokocinu vrátiť do Alzy odkiaľ prišla, hneď som zobral Roccat Kone XTD pretože od nich som ešte nikdy nič nemal...No tak zatiaľ:
Feeling tak 10x drahšej myši oproti razeru, závažia, istý grip, pekný vzhľad, super povrch, dobrý kábel, fancy lights a neschopné, naprosto neschopné (ale aspoň tiché) koliečko.
Feeling tak 10x drahšej myši oproti razeru, závažia, istý grip, pekný vzhľad, super povrch, dobrý kábel, fancy lights a neschopné, naprosto neschopné (ale aspoň tiché) koliečko.
Roccat Kone XTD mám asi rok a že by bolo to koliečko neschopné nemám pocit (teda aspoň nechápem čo môže byť na ňom zle), skôr mi vadí že hlasnejšie kliká oproti starej (netuším čo to bola za myš no klikanie som takmer nepočul) inak spokojnosť
NTB ASUS Vivobook M3504YA AMD Ryzen 7 7730U, RAM 16GB, 1TB PHONE iPhone 13 PRO - 256GB Watch Series 7 (45mm)