Nazdar, chcel by som sa opytat na tu sietku, takzvany FAN filter. Podla vsetkeho:
- zvyšuje chladenie
- chráni ventilator pred prachom
Mate s tym skusenost? Naozaj to zlepsuje chladiaci vykon? Oplati sa to? Aka je vasa skusenost s cistenim. Da sa to povysavat bez toho aby som to daval dole?
FAN filter
FAN filter
CPU AMD Phenom II X6 1070T, Motherboard Gigabite GA-970A-UD3, Vengeance - 8GB Dual channel DDR3 memory kit - 1600 Mhz, VGA Gigabite Radeon R9 280X Windforce OC version, Case Coolermaster Centurion 5 II + extra fans NOCTUA NF-S12B redux-1200(back), NOCTUA NF-P14s redux 1200(up)
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Re: FAN filter
Ludia uveria kadejakym blbostiam Ked budes niekde fucat vzduch a postavis pred to prekazku - aj ked s dierami - zvysi sa ti prietok vzduchu? Asi tazko. Vyhoda filtrov je v tom, ze sa tak nezanasa vnutro pocitaca prachom. Su rozne, aj magneticke. Ja ich radsej davam z bedne prec a umyjem vodou - odstrani sa aj jemnucky prach, ktory nepovysavas. Samozrejme zalezi od konkretneho riesenia filtra. Rozne typy najdes trebars tu http://www.tichepc.sk/Mriezky-na-ventil ... 16003.html staci si vybrat.
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Re: FAN filter
Zvysuje to chladenie mozno svetlou vyskou o tu mriezku akurat
Ja nemam rad filtre, vidno na nich ako mam v pi*i poriadok.
Ja nemam rad filtre, vidno na nich ako mam v pi*i poriadok.