Caprissone napísal:inak je niekde ci natacaju nove diely? lebo neverim tomu,ze budeme musiet opat cakat sto rokov na novu seriu..coz by bola imho skoda
3tia smrť v tejto časti, dosť veľkej osobnosti - Stannis,.... myslel som si, že to dopadne inak čo sa týka Winterfellu. A on dopadol tak biedne, že mu ešte aj muži odišli
trubky to ani nahu cersei nemohli dat? som sa tesil na to krista im v kazdom pripade som zvedavy na the mountain! inak musim povedat,ze tie finalne casti su stale rovnako "trapne" ...opat celu seriu rozvijali mnoho roznych "linii" a v poslednej casti ako vzdy vsetky "Skoncili" proste kvaseny rychlo chleba... a este aby som nezabudol dufam,ze este uvidime tie 3 vrahyne, co jedna v zalari cecky ukazovala, to bola supaaa herecka!
Tá arya oslepla? Čiže starkovci v podstate skončili. A BTW, už si ani nepamätám, ako dopadol ten stark chlapec čo nemohol chodiť, lebo ho ten lannister zhodil vtedy z tej veže? Putoval s tým Hodorom k dákemu stromu a potom netuším. Zomrel či čo?
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
trubky to ani nahu cersei nemohli dat? som sa tesil na to krista im v kazdom pripade som zvedavy na the mountain! inak musim povedat,ze tie finalne casti su stale rovnako "trapne" ...opat celu seriu rozvijali mnoho roznych "linii" a v poslednej casti ako vzdy vsetky "Skoncili" proste kvaseny rychlo chleba... a este aby som nezabudol dufam,ze este uvidime tie 3 vrahyne, co jedna v zalari cecky ukazovala, to bola supaaa herecka!
Tá arya oslepla? Čiže starkovci v podstate skončili. A BTW, už si ani nepamätám, ako dopadol ten stark chlapec čo nemohol chodiť, lebo ho ten lannister zhodil vtedy z tej veže? Putoval s tým Hodorom k dákemu stromu a potom netuším. Zomrel či čo?
Hej, Arya oslepla, ale Starkovci tym urcite neskoncili A ten Stark co nemohol chodit je Bran a ten dosiel s Hodorom a Meerou a Jojenom(ktoreho zabodali wighti) k Trojokemu havranovi(ten stary chlapik v strome), ktory momentalne uci Brana ako pouzivat svoje schopnosti, jeho dejova linka z knih sa skoncila minulu seriu, preto tuto seriu nebol vobec ukazany... Snad do zaciatku dalsej serie vyjde 6ta kniha.
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
pre mna je staniss dead, brianne ho emohla nechat zit, aj zvuk co vydalo jej seknutie neznelo ako do stromu alebo naprazdno, navyse to vyzeralo ze stannis by aj tak vykrvacal
dejova linka a aryou ma vobec nebavi, pokakany manyface god, cele je to take pomale a tupe, uplne inak sa typek spraval ked boli na Dragonpike a uplne inak sa sprava v Bravose
ako az to boli zaveje z prasanu, tak sansa a rig mohli ten pad dat, ale nik o nich nevedel(brianne ani ziadna ina pomoc, cize ziadne kone a odvoz), cize neviem ako chcu uniknut ked su len na druhej strane hradieb a hladat ich budu velmi rychlo, ked dal rigg dole tu biatch s lukom(ale ze to pekne puklo )
v tomto pripade by som sa modlil aby pod tym zavejom boli naukladane ostepy, bo ked ich ramsey chyti tak budu este velmi smutni, ze neskakali hlavou napred smerom do dvora
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5.1(4.8cache)@1.234V / CPUcooler:AC Liquid Freezer II 240 + CM Maker Gel / RAM:4x8GB Patriot Viper 4133Mhz@4oooCL18 / GPU:Gigabyte RTX 4070ti Eagle@0.925V/2670/24600 / SSD:Samsung 970 Evo Plus 2TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Steelseries Rival 650 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R6 Black + Noctua NF-A14 PWM / monitor:Acer Predator XB323UGP
Však v dvojke či kde ta daenerys bola nahá, tak aká zmluva. Aj keď to sú tak robené tie zábery že to vkľude mohol byť dablér to telo a ksicht pravý
ak sa nemylim, Emiliu Clarke sme nahu v GoT nikdy nevideli. Telo patrilo niekomu inemu. Pochod Cersei to iste....bud hlava Leny nacapena na inom tele, alebo aj hlava ina s make-upom.
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup