mal by som zaujem kupit case cfi 1006 a mam problem vpredu je fan 80mm co je pre mna nepripustne tak chcem poradit ake fany by ste tam dali bud 2*90mm alebo 120mm alebo 140mm
ja tam vidim miesto pre 12cm fan a a ked prizmurim oko tak aj 14, ale ten reprak musi ist prec a minimalne to bude chciet vrtacku, cvakacky, pilnik a jedno vedro. naco vedro? na nervy tak drzim palec nech sa ti to podari ale musis si to prirovant ci sa to zmesti pod disky, pokial ich samo nebudes mat v 5,1/4 . ta 3,5 pozicia moze vadit, z tejto foto to nevidno
Ak tam vocpes tento, tak neuvazuj, na tych 1000rpm to bude rozhodne tiche a podla mna aj celkom ucinne. Ale potom nieco taketo, popripade lepsieho by si mal dat dozadu.
do zadu pojde asi ac 12 .. este neviem ci kupm tu case rozmyslam nad upravami ) vnutro na cierno z vonku tiez a ten predny fan a dat von sachtu na hdd a tak..
taka otazka mimo,keby som chcel dat fan do predu skrine,tak to musim spravit aj dieru do predu skrinky ??? lebo fan by som aj dal ale tu skrinku by som URCITE rozbil
No ak tam nie je aspon mriezka (perforovany plech), ale len plna plecharina, odkial by ten fan nasaval vzduch Ak tam ta mriezka je, nebude nutne urobit dieru, bude to ale mierne hlucnejsie riesenie.
ved do plechu na ktory by sa uchytil fan nieje problem,ale mam taky pocit ze tam mam mriezku,ale ja som myslel ten plast co je v predu,celu tu prednu stenu nie plech predny
Lepsie by bolo nahodit foto ako je to na tej case vyriesene.
Ak nie je otvor vpredu, nasavanie je obvykle riesene vyrezom odspodu toho plastu, alebo dakde okolo predneho USB panelu, ktory byva vpredu dole. Kazdopadne je to tak ale dost neucinne. Urcite stoji zato urobit si trochu viac casu a ten otvor do plastoveho predneho panelu pred fan vyrezat. ucinnost chladenia tym rapidne stupne. Dohukat to hadam nemozes, keD budes rezat alebo vàtat opatrne.