Mám
Sapphire 290x 4GB
Sapphire 290x 8GB
Doska má z97 čipset a teda podporuje crossfire.
Budú fungovať rovnaké karty od rovnakého výrobcu s rozdielnou pamäťou v crossfire?
Vďaka.
Všetko o AMD CrossFire
Re: Všetko o AMD CrossFire
ano CF pojde, ale framebuffer 4GiB.
Re: Všetko o AMD CrossFire
zdravim snazim sa zapojit r9 270 do cf ale zatial mi to dava mensie fps ako pri jednej karte pri teste vo FurMark mi ukazuje ze idu obe karty ale v hrach mi vykon nestupa
viete niekdo poradit
karty som uz aj prehadzoval a prinstlovaval ovladac a v amd ccc map povolene cf, Display Driver ver. 14.10.1006 aje tam win8 64bit
viete niekdo poradit
karty som uz aj prehadzoval a prinstlovaval ovladac a v amd ccc map povolene cf, Display Driver ver. 14.10.1006 aje tam win8 64bit
Crossfirex
Dobrý deň,
Dnes som sa stal majiteľom druhej grafickej karty a tak sa pýtam či je normálne že sa karta vypne pri nečinnosti PC alebo je niekde chyba v PC a keď tak kedy sa zapne alebo ma zapnúť
(napríklad pri hraní CSGO sa karta ani nezapne a keď pustím mozillu tak hej dá sa niekde nastaviť aby išla pernamentne?)
Zostava:
Intel Core i5-3570K
MSI Z77A-G45 GAMING
Corsair 8GB KIT DDR3 1600MHz CL11
Kingston HyperX 3K SSD 120GB Upgrade KIT
Kingston HyperX 3K SSD 120GB Base KIT
SAPPHIRE HD 7950 VAPOR-X OC BOOST (2x)
OCZ ZT Series 750W
crossfire mostik tam mam
v catalyste mam povolene crossfirex
Dnes som sa stal majiteľom druhej grafickej karty a tak sa pýtam či je normálne že sa karta vypne pri nečinnosti PC alebo je niekde chyba v PC a keď tak kedy sa zapne alebo ma zapnúť
(napríklad pri hraní CSGO sa karta ani nezapne a keď pustím mozillu tak hej dá sa niekde nastaviť aby išla pernamentne?)
Zostava:
Intel Core i5-3570K
MSI Z77A-G45 GAMING
Corsair 8GB KIT DDR3 1600MHz CL11
Kingston HyperX 3K SSD 120GB Upgrade KIT
Kingston HyperX 3K SSD 120GB Base KIT
SAPPHIRE HD 7950 VAPOR-X OC BOOST (2x)
OCZ ZT Series 750W
crossfire mostik tam mam
v catalyste mam povolene crossfirex