Ahoj! Kupujem si nový smartphone a keďže nie som technický typ, nemám ani poňatie ako si vybrať:
- nechcem minúť viac ako cca. 130 Eur
- Samsung, LG, Lenovo, Nokia
- jednoduché ovládanie (aj pre idiotov)
- kvalitný foťák! (predná aj zadná kamera)
- aby nebol problém s WiFi
Stačí op. sys. Android 4.2 (Jelly Bean) alebo sa oplatí priplatiť za Android 4.4 KitKat?
Samsung Galaxy Trend Plus (S7580) nevyzeral zle, ale iné možnosti sú vítané. Ďakujem
nový mobil
Re: nový mobil
Najprv by si sa mal rozhodnut, ci chces Android alebo WP. Kedze si spomenul Nokiu.
Ak by si chcel Android a nechces Cinu, tak by som sa pozrel na LG do tvojej ceny. Napr. L90, Bello, Leon. S lacnymi Samsungami nemam dobre skusenosti.
Osobne by som zobral LG Leon. 4,5" Android 5.0., mozno vyuzijes aj LTE. Ostatne parametre ako Snapdragon 400 a 1GB RAM su vsade viac-menej rovnake.
Co sa tyka fotaka, tak za 130€ si velmi vyberat nemozes. A wifi dost zalezi od tvojich podmienok ak nema konkretny model vyslovene problemy s wifi. Niekomu to moze fungovat bez problemov, inde vypadava a pod.
Ak by si chcel Android a nechces Cinu, tak by som sa pozrel na LG do tvojej ceny. Napr. L90, Bello, Leon. S lacnymi Samsungami nemam dobre skusenosti.
Osobne by som zobral LG Leon. 4,5" Android 5.0., mozno vyuzijes aj LTE. Ostatne parametre ako Snapdragon 400 a 1GB RAM su vsade viac-menej rovnake.
Co sa tyka fotaka, tak za 130€ si velmi vyberat nemozes. A wifi dost zalezi od tvojich podmienok ak nema konkretny model vyslovene problemy s wifi. Niekomu to moze fungovat bez problemov, inde vypadava a pod.
Spoiler: ukázať