Caute, aky je kriticky pokles 12V vetvy napajania, teda na aku hodnotu?
Proste kedy je uz nebezpecne slapat na danom zdroji, ktory sice W staci s velkou rezervou, ale moze byt kriticky "namahana" 12V vetva
Dakujem
Kriticky pokles 12V vetvy - kolko?
Kriticky pokles 12V vetvy - kolko?
...the most important is justice...
Spoiler: ukázať
- hopkok
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 22. Nov, 2006, 02:00
Re: Kriticky pokles 12V vetvy - kolko?
vsetko pod 11,8V uz nie je bohvie co, osobne uz ani pod 12V to neni optimalne
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
ale nikto presne nevie povedat co uz je prieser a co este nie je.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
11,904 je teda v klude?
...the most important is justice...
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
podla mojho nazoru je. Mas s tym nejake konkretne problemy, nieco pada, mrzne ?
Nie je to nejaka uzasna hodnota, ale zase nie je to 9.3V... podla mna v pohode. Mas to menej ako dve percenta pod 12V, nevidim to ako hotovu tragediu. Ked na to chces zavesit dalsiu grafiku, ano, tragedia je na svete. Ked na to chces zavesit dalsich osem diskov, ach ano problem, takemuto by som vlastne data nezveril.
Nie je to nejaka uzasna hodnota, ale zase nie je to 9.3V... podla mna v pohode. Mas to menej ako dve percenta pod 12V, nevidim to ako hotovu tragediu. Ked na to chces zavesit dalsiu grafiku, ano, tragedia je na svete. Ked na to chces zavesit dalsich osem diskov, ach ano problem, takemuto by som vlastne data nezveril.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.