Leon napísal:Dúfam, že sa nejak bude dať zmeniť taskbar na win 8 look_like_style. Myslím tým ten vzor spustených aplikácií. nejak neviem prísť na chuť tej spodnej čiarke

mne osobne to vyhovuje, jednoduche a nerusiace...
viem si predstavit ze kolko ludi tolko chuti, ale je to naozaj skor detail... vzdy lepsie ako to s cim MS experimentoval v jednom builde, ze progress napriklad stahovania ci kopirovania nesial z lava doprava ale zdola hore na taskbare, to uz bol kus ulet...
inak ja som mal doteraz kazdy build z fast ringu co vysiel od februara a nakoniec to vypalilo celkom slusne musim povedat...
po rokoch pouzivania classic shellu som to uz mohol s cistym svedomim odinstalovat... novy start sice ma aj dlazdice ale je to celkom pouzitelne, ked si to usporiadam nejak rozumne
zmizli dalsie veci ktore ma rusili od Win 8, dalsie sa upravili a zmenili do lepsej podoby...
v zasade nemam s tymto Winom problem, zrejme konecne prejdem aj na PC z Win 7 na Win 10.
jedina vec co mi trosku vadi su zbytocne velke titulkove tlacidla okien, ale mam to na notase s relativne nizkym rozlisenim, na 1080p desktope som neskusal, mozno to nebude tak citit...
este rozmyslam ze na notase ostanem v Insider programe aj dalej, nepracujem na nom, je to cisto konzumny resp. aj testovaci stroj, takze problem by to nemalo robit