Novy smartfon (vodotesny)
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Re: Novy smartfon (vodotesny)
Obe su vodeodolne. Aj chystajuca sa tretia.
http://www.mobileburn.com/22487/news/mo ... waterproof
Vyrobca to ale nikde neuvadza oficialne - pravdepodobne kvoli pacientom, ktori sa s telefon aj kupu a potom by sa pokusali telefon reklamovat.
Vodeodolnost je myslena tak, ze ked s telefonom vonku zmoknete, tak sa mu nic nestane. Nic viac.
http://www.mobileburn.com/22487/news/mo ... waterproof
Vyrobca to ale nikde neuvadza oficialne - pravdepodobne kvoli pacientom, ktori sa s telefon aj kupu a potom by sa pokusali telefon reklamovat.
Vodeodolnost je myslena tak, ze ked s telefonom vonku zmoknete, tak sa mu nic nestane. Nic viac.
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Ale to neznamená, že má IP certifikáciu a že je vodeodolná . Je to len "náhoda". Aj LG G4 prežilo pod vodou, aj iPhone prežil pod vodou nejakú dobu a nič mu nebolo, ale niesú to vodeodolné telefóny proste. Snáď si nebude kupovať k vode telefón ktorý náhodou prežil pod vodou nejakú dobu a bude ho brať ako vodeodolný Takto ti môže prežiť hocijaký telefón. Ale oficiálnu IP certifikáciu majú iba niektoré.
Určite nech zoberie Z3 Compact.
Určite nech zoberie Z3 Compact.
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Riesilo sa to uz kade-tade. Motorola nanasa na elekt. casti nejaku latku, ktora vodu odpudzuje.
Nech si kupi, co chce. Mne je to jedno.
Nech si kupi, co chce. Mne je to jedno.
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
No šak ako jasne , ja len proste, že potom mu neuznajú reklamačku už vôbec, keď pri telefóne nieje uvedená certifikácia
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
ked chcem vodotesny telefon tak ho chcem do sprchy... vodeodolnost proti dazdu mi je na nic
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
Samsung Galaxy S5
Argumentum ad hominem (lat.) je argument, ktorým sa diskutujúci snaží vyvrátiť oponentovo tvrdenie poukazovaním na oponentove skutočné či domnelé nedostatky. Snaží sa previesť dialóg od diskusie o probléme samotnom k diskusii o mravnej či inej oponentovej integrite.
Xperiu z1 som uz okupal v bazene, v zachode, sprchoval som ju, umyval pod tecucou vodou a teraz ti z nej pisem, cize ta vodeodolnost nebude asi len nejaky fame.
Kolega tak isto kupacky v bazene s mobilom vo vrecku a vsetko v pohode. Vravim z vlastnej skusenosti, netvrdim, ze sa nikomu nikdy nepodarilo ztko vytopit - aj ked po vlastnych skusenostiach nechapem ako. Ked mas pootvorwnu krytku tak jasne, ale touz nieje chyba telefonu ale blbost uzivatela.
Kolega tak isto kupacky v bazene s mobilom vo vrecku a vsetko v pohode. Vravim z vlastnej skusenosti, netvrdim, ze sa nikomu nikdy nepodarilo ztko vytopit - aj ked po vlastnych skusenostiach nechapem ako. Ked mas pootvorwnu krytku tak jasne, ale touz nieje chyba telefonu ale blbost uzivatela.
kludne zober Z tkove xperie mam odskusanych zopar kusov a v pohode a k tomu nabijaci dock .....galaxy s5 neber.
ja som mal nejaky cas sony z3c a 2tyzdne som fotil a natacal videa v mori pod vodou (samozrejme som si uvedomoval ze ten telefon nie je do slanej vody) vydrzal...hned po vybrati z mora som ho oplachol sladkou vodou a bez zavahania vydrzal, takze vrelo odporucam
Spoiler: ukázať
este sa mi dost pozdava Motorola nexus 6 ... akurat ze ho nemaju na pausal
MB: GIGABYTE X570 I AORUS PRO ITX CPU: AMD RYZEN 1600AF GPU: SAPPHIRE PULSE Radeon RX 5600 XT 6G RAM: HyperX 32GB 2666MHz CL13 SSD: M.2 ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1TB SSD: M.2 WD Green 3D NAND 240GB HDD: WD Red 4TB, WD Purple 2TB, WD Red 2TB PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2 CASE: Fractal Design Define R4 white Monitor: 27" OMEN X Gaming 240Hz 2560x1440 TN AUDIO: Genelec 8010a white, SMSL M500 V2, HiFime Sabre 9018 USB DAC, Focal Spirit Professional, Libra SE2 PRO DAC, M-Audio BX5 D2 + Samson Resolv 120a, Presonus Eris E3.5, HyperX Cloud white, Takstar Pro 80, Creative GigaWorks T20 II
Zdravim, Momentalne sa rozhodujem ci hned zobrat SAMSUNG Galaxy Note 4 za 600€ alebo pockat neviem kolko na HUAWEI Nexus 6P za neviem kolko ..... viete mi nejako pomoct pri rozhodovani?
MB: GIGABYTE X570 I AORUS PRO ITX CPU: AMD RYZEN 1600AF GPU: SAPPHIRE PULSE Radeon RX 5600 XT 6G RAM: HyperX 32GB 2666MHz CL13 SSD: M.2 ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1TB SSD: M.2 WD Green 3D NAND 240GB HDD: WD Red 4TB, WD Purple 2TB, WD Red 2TB PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2 CASE: Fractal Design Define R4 white Monitor: 27" OMEN X Gaming 240Hz 2560x1440 TN AUDIO: Genelec 8010a white, SMSL M500 V2, HiFime Sabre 9018 USB DAC, Focal Spirit Professional, Libra SE2 PRO DAC, M-Audio BX5 D2 + Samson Resolv 120a, Presonus Eris E3.5, HyperX Cloud white, Takstar Pro 80, Creative GigaWorks T20 II