pve so mna chut nikdy neprisiel,to neni absolutne ziadna vyzva.. naucis sa taktiku za 5min , kazdy boss potom robi dookola stale to ist,e tie iste fazy,utoky atd...

, akoze prepac, ale nie je to take jednoduche zas

... ale musi ta to samozrejme bavit no... ked sa to naucis za 5 minut tak to ta je tu skoda si mal hrat za method alebo paragon a zarabat na tom
Neviem asi si nikdy nesedel 5-6 hodin denne na jednom bossovi, ked nemas overpowered gear tak to neni o tom, ze niekto je kripel ale proste musia vsetci ist na plno
ad. challenge, v BC boli heroic dungy tazke (trebalo robit nieco), WoTLK bo easy, prislo cata spravili tazsie dungy [vsetci chceli tazsie ako WOTLK] a zrazu vsetci nadavali, ze to nevedia prejst (pretoze trebalo troska rozmyslat a nie len hack'n'slash).
ad bc hratelnost, neviem no, bc som hral len chvilku ale realita je taka, ze vsetci placu za klasickym wowkom ale keby si ich tam hodil tak by revali, ze co je to za blbost, nostalgia je silna vec.. ved za komunizmu bolo lepsie, ci?
BC bolo dobre lebo vtedy este dodavali content patche, teda si sa nenudil vyse roka na jednom raide
kde su tie casy ked sme sa cakali pred dungami a tam sa fajtovali s oposite faction:)
neviem co som chvilu hral WoD raidy tak som musel ist stealthom az do vnutra lebo summoning stone bol plne pod hordackou kontrolou
zabili pvp a preto sa tolko hracov podla mna aj na to vykaslalo
neviem no, majorita je skor pve based
To nic nemeni na tom, ze si to kupim