James2253 napísal:
Počas 3Q plánujem kupovať nový PC a rád by som sa vás spýtal na veľkého Giganta - Amazon.
Čo to je?
to si snad robis prdel?
Navyse, nieje nic lepsie ako kupovat komponenty cez pol sveta....ako si predstavujes ze to budes reklamovat ked daco nepojde?
Zbytocna praca, problemy a postovne navyse, ktore ti za "usetrene" $$ aj tak nestoji.
Jaj. Zase som nejako moc podcenil Slovensko a až moc som si myslel, že mi niekto v pohode bez žartu a výsmechu poradí. Nabudúce sa obrátim na Anglické stránky (celosvetové) lebo tam sa mi stáva len 1 zo 100 komentárov, že sa mi niekto vysmeje. Vďaka za všetky "normálne" komentáre...
Pre nechapavych vyssie, to rozpisem, lebo vidim ze kopa ludi nevie rozmyslat:
1. ako sa moze dakto pytat, co je to amazon? Pripada to niekomu normalne, aby niekto nepoznal minimalne 15r celosvetovo znamy inet eshop? hlavne ze vsetci poznate, ebay, aliexpress, dealextreme a podobne veci, ze?
2. ako vobec niekto moze pomysliet na to, ze ma bude dodrbavat, ked poukazem na elementarnu neznalost cloveka? A hocikto iny by ho vysmial tiez a mozno ovela horsim sposobom. Hadam mu nemam podakovat a pochvalit ho. Za to ze nevie elementarne informacie a ani sa nenamaha si ich zistit. Maximalna lenivost.
Takze ano, ako pisal liqua, nebyt nesamostatny lenivec a pouzivat hlavu. Preco povazujete za normalne, ked je niekto takyto nevzdelany v zakladnych veciach, a navyse nesamostatny a lenivy? A este tu svoju lenivost a neschopnost zavesi na net - "neviem co je amazon, ani som neskusal si to zistit, sak naco, povedzte mi to vy tuna" ? By som sa hanbil ako pes, byt nim.
James2253 napísal:Hmmm no jak vidím tak mi vedia doporučiť len procák z amazon.com ale to určite bude jak tu niekto vravel o niečo aj drahšie. Prinajhoršiom tam dám strýkovú adresu, ktorý žije v UK a ten by mi to priniesol do Bratislavy.
A zaratal si si 20% DPH ktoru ti colnaci daju na ten procesor. Aj na postovne ? A uz okamzite nie je ta cena z Amazon US taka dobra.