BSplayer problem s prehravanim
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
Re: BSplayer problem s prehravanim
pouzivam v potplayeri tento bezramikovy skin http://oclambo.deviantart.com/art/YouTu ... -347143522
takto nejak to mam upravene: https://www.dropbox.com/s/onvqtiitlanlo ... 7.png?dl=0
takto nejak to mam upravene: https://www.dropbox.com/s/onvqtiitlanlo ... 7.png?dl=0
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
ako skrývaš playlist ? chodíš do nastavení ?
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
nepouzivam playlisty, pozeram len filmy. na hudbu mam spotify. ale playlist ukazes/skovas jednoducho stlacenim F6
edit: pripadne cez to tlacitko, co vyzera jak zdvojene youtube logo..
edit: pripadne cez to tlacitko, co vyzera jak zdvojene youtube logo..
- Leon
- Pokročilý používateľ
aha,... tiež sa dá ja som to používal cez tú maličkú šipku priamo na playliste, ked som to potreboval skryť,... bez playlistov by som nevedel fungovať potplayer mi v podstate beží nonstop,... buď ho minimalizujem a pauzne mi aj film a nemusím potom nič riešiť a hľadať zase cez prieskumníka a pretáčať kde mi skončilo, alebo sa rovno preklikávam cez playlisty k iným filmom/seriálom,... nahodil som ten tvoj skin, vyzerá lepsie nez ten čo som mal
- Leon
- Pokročilý používateľ
tak som narazil na chybičku krásy v tom skine,... hore neukazuje playlisty
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
prehravac ma prehravat, nie zalievat travnik a utierat ti rit.Leon napísal:Práve som si pozrel ten mpc,... a nasmiech veď ten funkciami nesiaha na potplayer ani z desatiny.
Co tak strasne okrem prehravania a titulkov od prehravaca vyzadujes? A nepis sem zbytocne kraviny ako skinovatelnost, alebo playlisty pri prehravaci videa, pretoze to je to posledne, co ta ma trapit.
Take programy sme tu uz mali, a nie jeden, co zacinali ako dobry prehravac. Ale potom niekto povedal, ze nech to vie cim viac veci. A potom to dokaze milion kravin, ale poriadne to nerobi ani jednu. Vid napr. Nero.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
- Leon
- Pokročilý používateľ
v mojej citácii si nájdi odpoveď.
... práveže playlisty dávam na prvé miesto. Keď používate player len nato, že si kliknete v prieskumníkovi na film a potom ho vypnete tak ok, nato Vám stačí hocijaká iná sračka. Ja mám ale potplayer nonstop pustený. Mám vytvorených XY playlistov, ktoré už slúžia automaticky aj na prehliadanie priečinkov. Pozerám niečo a už sa mi nechce? Tak minimalizujem a automaticky mi pauzne video,... prekliknem sa na iné video a vrátim sa spať? automaticky si to pamätá kde som skončil. Toto sú veci ktoré nenájdeš v nejakom smiešnom PLATENOM prehrávači.
+ sa mi páčia dalsie veci ktoré sa dajú nastaviť do fullscreenu. Také drobnosti na ktoré sa ľahko zvyká ale ťažko opúšťa.
... čiže, ak používaš player len nato že zapneš a vypneš film, ani sa nezapájaj do diskusie prosim. V inom prípade fakt skús nainštalovať si potplayer a venul aspoň 15 minút hraním sa v nastaveniach. A potom píš. Nezapol som počítaš včera a používam už dobrých 15 rokov rôzne prehrávače. Posledný rok mám potplayer a na nič lepšie som bohužiaľ nenarazil.
... práveže playlisty dávam na prvé miesto. Keď používate player len nato, že si kliknete v prieskumníkovi na film a potom ho vypnete tak ok, nato Vám stačí hocijaká iná sračka. Ja mám ale potplayer nonstop pustený. Mám vytvorených XY playlistov, ktoré už slúžia automaticky aj na prehliadanie priečinkov. Pozerám niečo a už sa mi nechce? Tak minimalizujem a automaticky mi pauzne video,... prekliknem sa na iné video a vrátim sa spať? automaticky si to pamätá kde som skončil. Toto sú veci ktoré nenájdeš v nejakom smiešnom PLATENOM prehrávači.
+ sa mi páčia dalsie veci ktoré sa dajú nastaviť do fullscreenu. Také drobnosti na ktoré sa ľahko zvyká ale ťažko opúšťa.
... čiže, ak používaš player len nato že zapneš a vypneš film, ani sa nezapájaj do diskusie prosim. V inom prípade fakt skús nainštalovať si potplayer a venul aspoň 15 minút hraním sa v nastaveniach. A potom píš. Nezapol som počítaš včera a používam už dobrých 15 rokov rôzne prehrávače. Posledný rok mám potplayer a na nič lepšie som bohužiaľ nenarazil.
- shiro
- Pokročilý používateľ
A ako inac sa pouziva prehravac videi?Leon napísal: ... práveže playlisty dávam na prvé miesto. Keď používate player len nato, že si kliknete v prieskumníkovi na film a potom ho vypnete tak ok, nato Vám stačí hocijaká iná sračka.
to pozeras filmy cely den? to spojenie playlistu s nejakym prehliadanim priecinku nejak nechapem....to si akoze nastavis playlist aby ti sledoval napr. nejaky download adresar a ked tam stiahnes nejake video, tak ho automaticky do playlistu prida?Leon napísal:Ja mám ale potplayer nonstop pustený. Mám vytvorených XY playlistov, ktoré už slúžia automaticky aj na prehliadanie priečinkov.
ano, cool vychytavky....ale nic strasne neriesitelne, kvoli comu by ti od klikania upadla rukaLeon napísal:Pozerám niečo a už sa mi nechce? Tak minimalizujem a automaticky mi pauzne video,... prekliknem sa na iné video a vrátim sa spať? automaticky si to pamätá kde som skončil. Toto sú veci ktoré nenájdeš v nejakom smiešnom PLATENOM prehrávači.
Zapamatat si kde som skoncil nieje vobec problem, to je to najmenej.
daj priklad. pretoze fullscreen si zapinas prave na to, aby si mal len obraz a nie to zapackat blbinami naokolo.Leon napísal:+ sa mi páčia dalsie veci ktoré sa dajú nastaviť do fullscreenu. Také drobnosti na ktoré sa ľahko zvyká ale ťažko opúšťa.
pretoze video player sa tak aj bezne pouzivaLeon napísal:... čiže, ak používaš player len nato že zapneš a vypneš film, ani sa nezapájaj do diskusie prosim.
povazujes za normalne nastavovat poondeny player 15 minut? tak to mi prid upratat a navarit, ocividne nemas doma co robit.Leon napísal:V inom prípade fakt skús nainštalovať si potplayer a venul aspoň 15 minút hraním sa v nastaveniach.
neboj, tiez som zacinal v roku 1997 na 486tke a to som mal este pesimistickych rodicov, kamosi mali sinclairy a PP-06Leon napísal:A potom píš. Nezapol som počítaš včera a používam už dobrých 15 rokov rôzne prehrávače. Posledný rok mám potplayer a na nič lepšie som bohužiaľ nenarazil.
Nepochybujem ze potplayer je podareny player, no citim istu obrovsku zaujatost
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
- Leon
- Pokročilý používateľ
Žiadna zaujatosť. My sa tu len bavíme o tom prečo je ten a ten lepší,... ja som ti tu dal XY! príkladov prečo je potplayer lepši, ty si tu NEDAL ani JEDNU prečo nieje a mal by som používať iný. Proste len sa mi tu snažíš odporovať bez pridanej hodnoty. chapeš .... Ty možno sleduješ film za mesiac a 1 video za 2 mesiace, tak proste ti stačí kliknúť raz a raz zatvoriť. Proste to čo tu dali hoši za playery sú len smiešne osekané jednoduché prehrávače čo v podstate nič nedokážu. Ja som tu dal jeden, ktorý má milion featuriek, a jediná vec čo som sa snažil dokázať (aj dokázal) ako dokáže usnadniť user experience oproti ostatným prehrávačom.
- shiro
- Pokročilý používateľ
chapem
nesnazim sa dokazat preco by si mal pouzivat nieco ine...ked ti potplayer vyhovuje, pouzivaj ho.
Len mi to prislo podla toho co si pisal, ze cely den cumis na videa a nic ine nerobis
Pokial ho pouzivas ako jediny player na vsetko, tak je to zase o dacom inom. Som este stara skola, proste na hudbu winamp, na videa mpc-hc, alebo akykolvek iny vyhovujuci videoplayer...kedysi daaavno som tiez pouzival bsplayer.
nesnazim sa dokazat preco by si mal pouzivat nieco ine...ked ti potplayer vyhovuje, pouzivaj ho.
Len mi to prislo podla toho co si pisal, ze cely den cumis na videa a nic ine nerobis
Pokial ho pouzivas ako jediny player na vsetko, tak je to zase o dacom inom. Som este stara skola, proste na hudbu winamp, na videa mpc-hc, alebo akykolvek iny vyhovujuci videoplayer...kedysi daaavno som tiez pouzival bsplayer.
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
- Leon
- Pokročilý používateľ
Nie samozrejme nesledujem filmy od vidím do nevidím. , len som chcel ukázať na ten rozdiel a ..... ako to nazvať,... uľahčenosť oproti iným,... večer napr pozerám film,... chcem ísť spať, tak proste raz kliknem, minimalizujem, a film sa aj zastaví,... večer prídem, rozkliknem z lišty hore a pokračujem, nemusím nič riešiť. Mám playlisty, ktoré nefungujú ako klasické playlisty, ale ako strom priečinku,... ktoré sa sami aktualizujú ak tam niečo pribudne. To isté, keď pozerám niečo iné a začnem niečo druhé, tak si to pamätá pozíciu predošlého filmu. A hentie také srandičky, ktoré uľahčujú robotu. Preto som mu ho aj odporučil. Nič viac
- shiro
- Pokročilý používateľ
jasne chapem...napriklad mi vobec nevadi aj keby som musel ten film pustit zase do adresara a preklikat sa k miestu kde som skoncil...ano je to 10 klikov naviac Niekoho to stve, niekto v tom problem nevidi.
Kolko ludi tolko chuti, neviem o tom ze by mpc-hc mal takeho vymysly, to je pravda
Kolko ludi tolko chuti, neviem o tom ze by mpc-hc mal takeho vymysly, to je pravda
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
OT: pre mna je neprekonany mv2player ... skoda ho, na win jedine mpc a casom ako clovek starne, tak si spravi htpc s openelecom a na PC uz ani filmy nepozera
- shiro
- Pokročilý používateľ
presne, htpc mam poriesene uz davno.
pozerat filmy na pc nieje proste ono Clovek sa pri tom nemoze vyvalit na gauc a 24" monitor je daco ine ako 42" TV
pozerat filmy na pc nieje proste ono Clovek sa pri tom nemoze vyvalit na gauc a 24" monitor je daco ine ako 42" TV
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
- Leon
- Pokročilý používateľ
Keď máš 40 palcový monitor tak to máš jedno