https://dl.dropboxusercontent.com/u/181 ... ot_058.jpg
aj na taky si spominam, ten mi prisiel este 29.5.jackhammer napísal:jj ja som to nezapol skor cca 4 mesiace a poslali mi taky srdcervuci emailM1ch4l napísal:aha, to je zasa nejaka (predpokladam zbytocna) odmena? No mail mal nazov "Mko, we miss you"
http://i.imgur.com/yioAI6Y.png
Paradne graficke spracovanie?take-it napísal:ja som to zacal hrat len nedavno a fakt zalezi aka je komunita, ak spolupracuju tak je to super zabava, ak nie je raz dva po boji![]()
zatial som viac prehral ako vyhral ale je to dobry zabijak casua hlavne graficke spracovanie je paradne
Ano je jasne, pokial hrajes nizke tierynewmi napísal:tak som si dal bitku aby som mal to bt7a a teda, nic sa nezemnilo, neviem ci to nie je este horsie, cervene more
aj tie som hral, nakoniec som dal dnes viac bitiek ako som chcel a so slusnymi vysledkami ale aj tak. Nejak mi to po tej prestavke pripada akesi neohrabane, tarbave, malo svizne.mArtinko5MB napísal:Ano je jasne, pokial hrajes nizke tierynewmi napísal:tak som si dal bitku aby som mal to bt7a a teda, nic sa nezemnilo, neviem ci to nie je este horsie, cervene moretreba hrat VIII a vyssie
nic v zlom ale prave kvoli takym ako ty ta hra je taka napikacu ako je. Kam sa preboha series ked mas len 47 bitiek??? Aky tier 3? Tam pekne poctivo trenuj na t1 a t2 kym nebudes mat aspon 100bitiek, hlavne si skus dakoho do caty zohnat kto ta to nauci hrat alebo ASPON pozeraj youtube videa, studuj navody kam treba ist, ako ist, co robit, ako ten ktory tank najlepsie vyuzit. Toto nie je nejak tupa arkada typu prestrelim s hocicim hocico od hocikial. A ohladom goldu, to co pises vobec nie je pravda len ty proste nepoznas ako ta hra funguje.take-it napísal:spacepen: áno áno, hrám to v HD a v týchto horúčavách to pekne vyhrieva PC, musel som pridať 3000 otáčkový Typhoon vetrák na intake aby sa mi nezbláznila VGA![]()
práve som pozeral svoje hodnotenie na Noobmeter.com zatiaľ 47 bitiek a hodnotenie veľmi slabé. Hold hrám to len veľmi krátko.
a ako sa zapojím do čaty ? lebo po pravde často neviem čo a ako, teda len viac menej skúšam a niekedy rýchlo umieram. Hlavne ma štve že ďalší postup zdokonaľovania je náročný z pohľadu GOLD ale ja do toho real prachy tlačiť nebudem. Len tým pádom prestreliť niektorých je nemožné. A druhá vec čo som sa mi reálne stalo že aj keď som zničil nejaký art ale nedostal som zato žiadne ohodnotenie.
edit 14.8.2015 práve som odohral 2 bitky a do minúty som bol v oboch zničený. Lenže s mojou 3tier sa asi tažko možem porovnávať s 5kou, jednou ranou ma roztrhlo :/
Ano, v podstate, KV1s bol prerobeny na KV 85 (vyrazne mensia depresia dela, nerfnute 122mm delo, buffnute DPM na 100mm) a pribudol novy KV1s na t5, co je v podstate rychlejsia, ale trosku lahsie pancierovana KV1.Energetik napísal: inac, nezmenil sa nazov tanku KV-1S na KV-85?