Internet
Internet
Ako vybrať dobrý internet nemusímat dobre stahovanie len aby bol stabilny. Mam od orangu dsl 10 ale stava sa ze v noci z nicoho nic skače ping aj na 1000 a trva to aj hodinu tak ide dole a cez deň ani nevravím... je tam nejaká alternatýva ?
Naposledy upravil/-a FoxikSK v Pi 14. Aug, 2015, 11:00, upravené celkom 1 krát.
Život je sviňa.A preto treba každý deň prežiť ako keby bol posledný.Za pravopis sa ospravedlňujem som disgrafik a dislektik za pochopenie ďakujem prosím odpustite si tie debilne komentáre na môj pravopis.
Re: Internet
Skús ci mas signál 4g od swanu ten má net za 5e
Asi nie ja nechytím ani 3G na smartfone takže 4g nemožne.
Život je sviňa.A preto treba každý deň prežiť ako keby bol posledný.Za pravopis sa ospravedlňujem som disgrafik a dislektik za pochopenie ďakujem prosím odpustite si tie debilne komentáre na môj pravopis.
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
dsl ti pojde vzdy po rovnakom vedeni, takze zmenou operatora si moc nepomozes. bud ich treba bombardovat s dotazmi na riesenie alebo sa popozerat po nejakom lokalnom providerovi (ktory ale zvacsa stoji za rovnaky prd).
Určite to treba nahlásiť ako technický problém a počkať na odstránenie. Ak sa to ale bude často opakovať a ty budeš stále volať a nahlasovať problémy tak sa môže stať aj to, že Telekom sa vyjadrí, že už viac nevie poskytovať službu v uvedenej kvalite a tým pádom sa ti zruší zmluva, lebo už ti ju nevedia ďalej poskytovať.
Spoiler: ukázať
Ano to chapem ale co som pozeral tak v tejto lokalite je dsl iba a potom antenovy primać ale za ten chcu 24 € a za ten dsl 10€
skus znizit rychlost, aj ked pri vyssej ychlosti byva nizsia agregacia..
Ako ?
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
FoxikSK - aky antenovy primac? 5GHz? Aka rychlost?
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
Ja viem ze malo preto mi to pride veľa ja chcem iba pevný internet na rychlosti mi nezaleži.
ako znizit rychlost?FoxikSK napísal:Ako ?
Cez web Orange.. ->zakaznicka zona..