Ahojte porebujem vašu pomoc...PC mi začal padat do bluescreenu ale dával som to za vinu zahltenemu OS už som sa chystal preinštalovat lebo to bolo stále častejšie, a potom mi začal pc mrznút, musel som resetovat každu chvilu,niekedy sa vůbec nerozbehol¨(bola iba tma),tak som spozornel, potom sa ešte rozbehol ale vypísalo mi niečo v tom zmysle že aby som vrátil nastavenia biosu a takt cpu (on bo 5rokov pretaktovaný na 4ghz a bežal bez problémov), tak som išiel do biosu a aj ten mi zamrzol takže OS je uplne výlúčený a teraz už pc nejde vobec, proste iba hučí a nič.......RAMKY som vylúčil, GPU som vylúčil, napadá ma doska alebo cpu a možno zdroj že by zle napájal dosku? ....skor než budem niečo objednávat tak sa radšej ešte popýtam na rozumy tu

..napadá vás niečo čo by som mohol skúst ? mate skúsenosti s niečim podobným? doska: gigabite ga-890 gpa-ud3h, CPU: AMD Phnemom x6, zdroj tX 650w corsair, RAM 4x xbs3 4gb rorsair, a GPU gtx 760......CPU bol dobre chladený.....za odovede ďakujem

a ešte jedna blbá otázočka, keď kúpim takúto vec
https://www.alza.sk/axago-adid-70-d521351.htm budem vediet bezpečne zálohovat HDD do noteboku ? díky