POWERLINE!
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
POWERLINE!
mam taku otazku co mi celkom nejde do hlavy...
mam powerline TP link, ako vsetko ide "fajn" teoreticky.
ked som pripojeny priamo na router lankou tak mam na speedtest.net 100/100... ked idem cez powerline, tak mam vzdy download okolo 40-50 a upload 80+... vie mi niekto vysvetlit preco prave upload je vzdy vyssi? ak by to powerline "brzdil" co sa realne deje,preco prave upload ide o tolko lepsie
dakujem...
mam powerline TP link, ako vsetko ide "fajn" teoreticky.
ked som pripojeny priamo na router lankou tak mam na speedtest.net 100/100... ked idem cez powerline, tak mam vzdy download okolo 40-50 a upload 80+... vie mi niekto vysvetlit preco prave upload je vzdy vyssi? ak by to powerline "brzdil" co sa realne deje,preco prave upload ide o tolko lepsie
dakujem...
Re: POWERLINE!
Odlisne frekvencie, lepsie prelezie na druhu fazu, lepsia odolnost na konkretne rusenie ...
-
- Pokročilý používateľ
what?
Ved ked mas powerline tak asi vies ako funguje nie ? To co som napisal, je nic extra technicke, len som popisal co moze mat vplyv na komunikaciu medzi nima ...
viac tu .. eng https://en.wikipedia.org/wiki/Power-line_communication
viac tu .. eng https://en.wikipedia.org/wiki/Power-line_communication
- Reinok
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Št 20. Mar, 2008, 14:00
Nechápem čo sa čuduješ, mne cez powerline nešla ani posratá IPTV, a to streamy nemáme väčšie ako 15, max 20 mega.... a to bol powerline v jednej izbe, aj jeden aj druhý...to máš to isté ako s wifi....a pri kábli by som rátal s viacerími faktormi....
Moto: Yamaha FZ8 Fazer
-
- Pokročilý používateľ
Ked mas blbu elekteiku v byte jasne ze ti nejde.ja ked dam do inej zastrcky ide to max 15mbit
Ono zalezi aj aka verzia, mam tu set od tepleho linku ktory sa na cez 2 poschodia linkuje cez 150Mbps, ale verim ze to bude jedna faza.
-
- Pokročilý používateľ
ked is na jednej faze nemas problem,bohuzial nie kazdemu ako aj mne sa to podari :X
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 11. Aug, 2009, 22:29
Powerline je mizerná technológia spôsobujúca rušenie. Ak chceš spoľahlivosť a stabilitu použi kábel. Trocha vŕtania v pohode zvládneš.
-
- Pokročilý používateľ
cez 4x 40cm steny beton asi tazko a pol bytu si nerozbijem koli jednemu kablu
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
do list na krajoch a popod dvere sa neda?
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
-
- Pokročilý používateľ
Bohuzial nie lebo su medzi tym asi 3je dvere a pod listu prahovu to nevojde :/