Nezverejnenie mojich príspevkov ?
Nezverejnenie mojich príspevkov ?
Zdravím. Včera večer som zakladal tému v Mobilných pc. Písal som to asi 15 minút a potreboval som radu. Odoslal som to. Dnes ráno pozerám a moja téma nikde. Fakt nechápem.
Cpu:Intel Core i7 2600k @ 4.5Ghz 1.38v
Mb:Asus P8P67 Pro Rev.1
Cpu Cooler:Colink Corator Ds
Gpu:MSI Nvidia Geforce Gtx 670 PE
Ram:Corsair Vegeance 2x4gb
Psu:Aurum Series AU700
Mb:Asus P8P67 Pro Rev.1
Cpu Cooler:Colink Corator Ds
Gpu:MSI Nvidia Geforce Gtx 670 PE
Ram:Corsair Vegeance 2x4gb
Psu:Aurum Series AU700
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
Re: Nezverejnenie mojich príspevkov ?
ahoj, mame tu system schvalovania prispevkov od uriteho casu. tvoj prispevok/tema uz je schvalena. ospravedlnujem sa, ze to trvalo trochu dlhsie
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Sep, 2010, 19:31
Ja viem, že budem OT, ospravedlňujem sa.
Avšak naozaj veľmi by ma zaujímalo, ako to funguje?
Istú dobu bol veľký problém so spam príspevkami rôznych botov a od určitého času to úplne prestalo, čo je super.
Ale to akože každý jeden príspevok od každého jedného užívateľa v každej jedenej téme musí ručne schváliť nejaký admin/mod? To sa mi nechce veriť, veď to by bola neskutočná kopa práce zaberajúca neskutočnú kopu času...
Avšak naozaj veľmi by ma zaujímalo, ako to funguje?
Istú dobu bol veľký problém so spam príspevkami rôznych botov a od určitého času to úplne prestalo, čo je super.
Ale to akože každý jeden príspevok od každého jedného užívateľa v každej jedenej téme musí ručne schváliť nejaký admin/mod? To sa mi nechce veriť, veď to by bola neskutočná kopa práce zaberajúca neskutočnú kopu času...
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Schvaľovať sa musia len príspevky od užívateľov s počtom príspevkov menším ako 150. Vraj im to nešlo nastaviť na schvaľovanie s nižším počtom príspevkov. Keby to išlo nastaviť na 1 príspevok tak to by bolo úplne najideálnejšie riešenie. Tak by admin/modi hneď videli, či je to príspevok od spambota alebo užívateľa a viac už by sa nemuseli starať.
.