Zdravím!
zháňam RAMky 16GB DDR3 do 100€,
pozdávajú sa mi tieto https://www.alza.sk/kingston-16gb-kit-d ... 143696.htm
Dosku mám trochu staršiu so Z77 chipsetom ...
Aké sú ešte alternatívy ?
Vďaka za help
RAMka 2x8GB DDR3, poraďte
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
RAMka 2x8GB DDR3, poraďte
Spoiler: ukázať
- spencer
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 08. Máj, 2008, 14:00
Re: RAMka 2x8GB DDR3, poraďte
https://www.alza.sk/kingston-16-gb-kit- ... 147843.htm pretaktuješ ich kľudne na 2400MHz aspoň mne sa to s mojou seriou hyper x podarilo . ušetriš nejaký ten peniaz bere ich veľa ľudi . nie je s nimi problém .
- MaxPayne
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 09. Júl, 2009, 23:14
ber co poradil Spencer,sam ich mam,taktovat som sice neskusal ale poviem ti to takto,predtym som mal starsie hyperx ,ktore som dal z 1600 na 2400 a v praxi som ziadny rozdiel nezbadal,iba ked som skusal benchmark winrar atd tam to ukazalo ako taky rozdiel,ale dolezita je prax v reali pri beznom pouzivani
-
- Pokročilý používateľ
Keby boli v čiernom prevedení či bielom ... bolo by to ideálne ale čert to ber ...
Dikes
Dikes
- spencer
- Používateľ
Ono rataj aj s tym ze by si mal problem asi aj s chladicmi na procesor nie pod kazdy sa vliezli a tieto nizsie sa mi na milimeter pekne vojdu
-
- Pokročilý používateľ
Mám vodníka, teda kľudne by sa vošli aj co majú 5cm na výšku
Zajtra dorazia ... pomaly každá nová hra mi padne lebo málo operačnej pamäte ... pozerám vo vlastnostiach vyťaženosti 7.9 z 8GB a nič iné nemám pustené. Zrejme by bolo zdravé prerobiť OS nanovo čistou inštaláciou nie inováciou na W10 ... no toto je jednoduchšie riešenie
Zajtra dorazia ... pomaly každá nová hra mi padne lebo málo operačnej pamäte ... pozerám vo vlastnostiach vyťaženosti 7.9 z 8GB a nič iné nemám pustené. Zrejme by bolo zdravé prerobiť OS nanovo čistou inštaláciou nie inováciou na W10 ... no toto je jednoduchšie riešenie
- spencer
- Používateľ
kokos ty budeš mať asi na čase niečo spraviť s tým OS alebo či tam nemáš nejaké havete ktoré pracujú ako bitcoiner . lebo doteraz som mal 4GB ram a stačilo vyšla hra project cars a tu už prestala sranda upgradol som na 8 GB a to si myslím že nebudem dlho nič navyše dávať tak niekde možno bude chyba ale neviem aké hry hrávaš takže možno to je v poriadku . a vodnika som nepostrehol sorry to potom hej
Chlape nieco ti tam neklape tak ako by maloBrandoo napísal:Mám vodníka, teda kľudne by sa vošli aj co majú 5cm na výšku
Ja som este u mna nevidel vytazenie nad 5,5GB RAM, zostava v podpise, hry ako dying light, watch dogs, gta v ...
Aj ked nie je od veci teraz kupovat RAM, ceny su dobre