Výber TV okolo 900 - 1100 Eur

Sekcia primárne určená k radám o nákupe PC komponentov a príslušenstva...
Shaggy22
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: So 23. Mar, 2013, 23:49

Výber TV okolo 900 - 1100 Eur

Príspevok od používateľa Shaggy22 »

Zdravvíčko. Bol som sa informovať na televízor v pár predajniach. Mám záujem kúpiť LCD LED TV 55 palcov, 4k nepotrebujem. Som v TV úplný lajk. V jednej predajni mi odporučili značku LG ževraj sú bezkonkurenčný na trhu co sa týka obrazu a v druhej predajni nay mi týpek odporučil zasa SONY a keď som sa ho spýtal na LG povedal že nič moc :D .. 3D tak isto nebudem využívať.

V predajni mali vystavený kus Sony KDL-55W807C http://www.nay.sk/sony-kdl55w807csaep#podrobny-popis, ktorý sa mi naozaj páči, lenže prehrávali na ňom iba prezentačné video vo FULL HD kvalite a na ostatných prehrávali bežný digitálny signál tak jasné, že sa mi táto zdala byť lepšia.
TV kupujem na pekných pár rokov do predu tak preto chcem vybrať dobre.
Prosím Vás o radu medzi akými typmi sa rozhodovať. Televízor budem sledovať cca z 3,5 metra a z taktiež zo strany cca 45 stupňov nakoľko mám obývačku spojenú s kuchyňou.
Používateľov profilový obrázok
Andre
TV & Audio expert
TV & Audio expert
Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00

Re: Výber TV okolo 900 - 1100 Eur

Príspevok od používateľa Andre »

5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
Shaggy22
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: So 23. Mar, 2013, 23:49

Re: Výber TV okolo 900 - 1100 Eur

Príspevok od používateľa Shaggy22 »

Dakujem ti za odpoved.. Uz som pozeral ten topic kde si pisal to nastavenie :)
Ak vydrzia tie posledne kusy dva tyzdne tak to zoberem. Nakolko az o 2 tyzdne budu peniazky :) ak by si mal vybrat este inu alternativu? Ty si tu asi do tych TV miestny guru :good:

Návrat na "Nákupná poradňa"