lagovanie notebooku

Ostatný HW, ktorý nepatrí do iných sekcií­, problémy s týmto HW ich riešenia...
tink0
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 8
Dátum registrácie: Ut 02. Apr, 2013, 23:21

lagovanie notebooku

Príspevok od používateľa tink0 »

Ahojte, mam notebook lenovo tp edge e420 a posledny tyzden mi zacal neskutocne sekat. Zapne sa relativne rychlo, windows nabehne a potom sa zacne cakanie. Pohybujem s mysou a niekedy jednoducho zastane a musim cakat 10 sekund, alebo spustim video a tiez zastane.
Najprv som myslel ze to bude virus tak som spustil hlbkovu analyzu v avg a nenaslo to nic. Druhy krok bol ubuntu live, ktore seka priblizne rovnako, preto si myslim ze bude problem s hardverom.

Cely windows 7 mam na mSata SSD-cku a data ako filmy na klasickom hdd. Najprv som myslel ze je problem s hdd tak som presunul film na ssd a prehral ho tak, ale rovnako seka. Nedavno som rozsiroval ramku o 4Gb - tak som myslel ze to moze byt tiez problem ale diagnostika z live cd ubuntu nezistila ziadne problemy s ram.

Dalej som sa pozrel do event viewera a dost casto sa tam opakuju chybove hlasky: "ATI EEU failed to post message to CCC" ale nie v casoch ked mi sekne system. Btw v tom notebooku je graficka karta AMD Radeon HD 6630M a tiez graficky cip na procaku i3 - a jednotlivym programom sam nastavujem ktory alternativu ma pouzit.

Nevedeli by ste mi poradit niejaky program ktory by vedel zistit pripadne problemy s hardverom? resp. napada vas nieco podla indicii ktore som popisal?
tink0
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 8
Dátum registrácie: Ut 02. Apr, 2013, 23:21

Re: lagovanie notebooku

Príspevok od používateľa tink0 »

Vyhodil som cely windows a nainstaloval si linux - takze uz nemam ziaden problem a ocividne to teda nebol hardverovy problem.

Návrat na "Hardware všeobecne"