1. Daju sa na Androide spustat aplikacie, ktore bezia na OS Windows? Napr. World of Warcraft? Ja viem, ze k podobnej zalezitosti bude treba mat klavesnicu a mys ako pridavne zariadenia. Skor mi ide o to ci to ide spustit na Androide a hlavne co na Androide nejde spustat z Windows aplikacii.
2. Je mozne otvarat pomocou balika MS Office dokumenty napisane v aplikacii androidu? A je mozna praca s nimi v prostredi MS Office? A naopak, vie aplikacia androidu otvarat dokumenty napisane v MS Office a upravovat ich?
3. Obrazky nakreslene aplikaciou pre Android su ukladane v beznych formatoch ako jpg, jpeg, png, tif ... ? Ma Windows problem taketo obrazky nakopirovane z kluca precitat? Da sa s nimi pracovat vo Windows a naopak, da sa s nimi pracovat v Androide? Ak boli vytovrene vo Windows.
4. Je potrebne mat na android antivirus?
Otazky na tablet
Otazky na tablet
CPU AMD Phenom II X6 1070T, Motherboard Gigabite GA-970A-UD3, Vengeance - 8GB Dual channel DDR3 memory kit - 1600 Mhz, VGA Gigabite Radeon R9 280X Windforce OC version, Case Coolermaster Centurion 5 II + extra fans NOCTUA NF-S12B redux-1200(back), NOCTUA NF-P14s redux 1200(up)
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Re: Otazky na tablet
1) nie
2) ciastocne (ak pouzijes vhodnu aplikaciu)
3) no problem
4) podla mna nie (ani nepouzivam), samozrejme ak neTAPujes na kazdu debilinu (reklamu a podobne)
2) ciastocne (ak pouzijes vhodnu aplikaciu)
3) no problem
4) podla mna nie (ani nepouzivam), samozrejme ak neTAPujes na kazdu debilinu (reklamu a podobne)
Hmm takze jedine tablet s windows .... No co sa da robit, nic.
A ta uprava frekvencie procesora sa ako taktuje u tabletov s windows ci androidom? Ake su rizika? Strata zaruky? Lebo skoro vsade udavaju, max. taktovaciu frekvenciu a nie default frekvenciu.
A ta uprava frekvencie procesora sa ako taktuje u tabletov s windows ci androidom? Ake su rizika? Strata zaruky? Lebo skoro vsade udavaju, max. taktovaciu frekvenciu a nie default frekvenciu.
CPU AMD Phenom II X6 1070T, Motherboard Gigabite GA-970A-UD3, Vengeance - 8GB Dual channel DDR3 memory kit - 1600 Mhz, VGA Gigabite Radeon R9 280X Windforce OC version, Case Coolermaster Centurion 5 II + extra fans NOCTUA NF-S12B redux-1200(back), NOCTUA NF-P14s redux 1200(up)
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Nebezi na tabletoch s Win nieco ako Win mobile? Nesledujem to, tak mozno trepem. Ale urcite treba overit.
Su notebookotablety, kde mozes odobrat obrazovku a pouzivat ju ako tablet. Pripojis naspat a mas z toho "plnohodnotny" pocitac. Mozno to by bola pre teba cesta.
Su notebookotablety, kde mozes odobrat obrazovku a pouzivat ju ako tablet. Pripojis naspat a mas z toho "plnohodnotny" pocitac. Mozno to by bola pre teba cesta.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 20. Dec, 2012, 19:26
len mas tu 2 moznosti vyberu, bud dobry android tablet alebo po priplatku ipad mini retinu a mas to vykonne na vsetky mozne hry alebo kupis windows tablet na ktorom spustis max hry ako half life 2 pri dropoch ku 30fps. android alebo ios hry pojdu dost dobre len na win tablete si moc toho nezahras nato aby si mohol taktovat ti musi vyjst vhodna verzia rom (ak hovorime o android tabletoch) cize to nesmie byt uplne novy tablet kedze tam je moznost romiek najmensia rovnako ako u nejakych sh*tnych tabletoch. na nahratie custom rom potrebujes root a odomknut bootloader a tymto procesom prichadzas o zaruku (da sa zamknut nas5 len nvm ci sa potom da uplatnit zaruka v pripade ze sa nieco pokazi)
Spoiler: ukázať
na Windows tabletoch uz bezi normalna x86 verzia Windowsu
Samozrejme, na to, aby si mohol zvolit/upravovat scheduler musis mat root prava, cize pravdepodobne ti pri roote zaruka platit nebude, zalezi od vyrobcu.
Neviem co presne myslis tym taktovacia frekvencia, ale na Androide mas Scheduler, ktory sa stara o takty, t.j. zalezi od vyberu daneho schedulera, ktory si bud drzi nonstop max takty CPU, alebo v zavislosti od vytazenia ti bud zdviha postupne frekvenciu alebo ti rovno supne maximalny takt. (cize s tym je spojena aj sprava napatia a ovplyvnena vydrz zariadenia)PETERPANs napísal:esora sa ako taktuje u tabletov s windows ci androidom? Ake su rizika? Strata zaruky? Lebo skoro vsade udavaju, max. taktovaciu frekvenciu a nie default frekvenciu.
Samozrejme, na to, aby si mohol zvolit/upravovat scheduler musis mat root prava, cize pravdepodobne ti pri roote zaruka platit nebude, zalezi od vyrobcu.
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
ja som to poriešil 11" notebookom, pokiaľ kúpiš napr 10" tablet zistíš že to až také veľké neni(tých 11") a výkonu to má oveľa viac a funguješ takmer ako na veľkom pc v podstate bez obmedzenia, samozrejme nemyslím tým 11" z atomom alebo pentiom
osobne pokladám tablety za najzbytočnejšieu vec na svete, a výrobcovia sa čudujú že predaje klesajú , kedže to čo urobí tablet urobí aj mobil ako taký
ale aj ja ho mám
osobne pokladám tablety za najzbytočnejšieu vec na svete, a výrobcovia sa čudujú že predaje klesajú , kedže to čo urobí tablet urobí aj mobil ako taký
ale aj ja ho mám