Mrzne novy pc
Re: Mrzne novy pc
Skúsil si sa pozrieť na chybu cez BlueScreenView ?
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
ja som nemal ziadny Blue Screen
proste len zmrzol obraz a pc prestal reagovat..
plus ked to bolo v hre,tak zacali vrcat bedne
proste len zmrzol obraz a pc prestal reagovat..
plus ked to bolo v hre,tak zacali vrcat bedne
To že neskočí modrá obrazovka, neznamená že takáto chyba nebude mať záznam v tom programe.
Alebo máš ten program a žiadný záznam.
Vyskočí chyba napr. : display driver stopped bez modrej obrazovky a program to veľakrát zaznamená.
Alebo máš ten program a žiadný záznam.
Vyskočí chyba napr. : display driver stopped bez modrej obrazovky a program to veľakrát zaznamená.
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Nestabilne OC, nie je co riesit
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
Ten program skusim/edit..nie je ziadny zaznam
Myslis ? 1h Unigin Valley. 5x po sebe loop Apocalypse When + ani jeden artefakt v Fire strike.
Kazdopadne.Jeden krat mi to zmrzlo v hre,ked som nemal ziadne oc.Teda myslim ze som nemal.AK to zas padne,zvysim V na gpu,alebo dam nizsie takt,kedze moja skrina uz nejak nestaci dodavat vzduch tej karte
Myslis ? 1h Unigin Valley. 5x po sebe loop Apocalypse When + ani jeden artefakt v Fire strike.
Kazdopadne.Jeden krat mi to zmrzlo v hre,ked som nemal ziadne oc.Teda myslim ze som nemal.AK to zas padne,zvysim V na gpu,alebo dam nizsie takt,kedze moja skrina uz nejak nestaci dodavat vzduch tej karte
Naposledy upravil/-a Zoltan Balaton v Ne 11. Okt, 2015, 23:26, upravené celkom 1 krát.
- MaxPayne
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 09. Júl, 2009, 23:14
a co tak vratit gpu na default aby si vylucil ci to robi grafika alebo nie?
Spoiler: ukázať
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
Ano myslim...a je jedno ci ti to bezalo niekolko hodin v Ungine, alebo v inej obdobnej serepeticke. Skratka ak je OC a nieco nie je v poriadku, tak je to vina OC. Ono ale nemusi byt vylucene, ze aj na defaulte to nespravi, potom to je uz na RMA...pripadne pockat na nejake novsie drivre, alebo betu. Pises, ze to mrzne v hrach, loading 3D mark, browsovanie (flash) a CPU/RAM su na defaulte...tak by som hladal pricinu hlavne v GK. Mam taky maly tip, ze to mozu byt nestabilne VRAM.Per napísal:Myslis ?
Ako pise Max, treba skusit vsetko v defaulte, pripadne ako pises, zvysit volty na karte.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
tiez myslim ze su to vram..znizil som ich na def. a uvidim..aj tak pridavaju 0 vykonu
v hrach to zmrzlo 2x celkovo..2x na poloche..inak nic.. akurat3d mark pri uplne prvom loadingu..
v hrach to zmrzlo 2x celkovo..2x na poloche..inak nic.. akurat3d mark pri uplne prvom loadingu..
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
Inak pred casom mi podobne mrznutie (aj na ploche), robilo nestabilne OC na RAM. Aj ked pises, ze su v defaulte, skus pozriet aj na ne...hlavne ake volty tam doska pusta, alebo ak mas nejake s XMP profilom, tak ho uplne vypnut.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
xmp vypnuty je,ram dostava podla biosu 1.2V
- MaxPayne
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 09. Júl, 2009, 23:14
a stale ti to robi? tu grafiku si uz dal na povodnu hodnotu? mam taky pocit ze obcas necitas alebo co
Spoiler: ukázať
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
ako to mam vediet? mne zmrzol pc za mesiac dokopy 4x..nemrzne kazdy den..to je prave to
Kazdopadne,dal som vram na default a uvidim
Kazdopadne,dal som vram na default a uvidim
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 12. Mar, 2012, 20:58
Vo Valley sa ti nemusí nestabilita prejavit, skús Heaven z nastavením 16AF, 4xMSAA. Benchmark používa teselaciu, a karta potrebuje kvoli tomu trosku viac V, inak vecsinou treba dat dole asi 20Mhz z jadra. Na tri priechody Heavena by si mal už poznat artefakty. Ja používam Heaven 2.0.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
heaven som testoval snad ako prvy..ani jeden artefakt..nemyslim ze je narocnejsi,pretoze valley ti artefakty hadzat nebude velmi ,ale rovno padne(zerie aj viac W)..rovnako aj Apocalypse When..fest narocne
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
Od doby posledneho prispevku,to nezmrzlo ani raz.
Nasiel som toto,su tam probelmy ludi s chipsetom Z170 na windowsoch. Cize je dost pravdepodobne,ze je to este dost nevyladene a traba kus pockat
http://www.tenforums.com/general-discus ... ly-13.html
http://answers.microsoft.com/en-us/wind ... 160?auth=1
Nasiel som toto,su tam probelmy ludi s chipsetom Z170 na windowsoch. Cize je dost pravdepodobne,ze je to este dost nevyladene a traba kus pockat
http://www.tenforums.com/general-discus ... ly-13.html
http://answers.microsoft.com/en-us/wind ... 160?auth=1